7.5.2006

Article Linker aktivoitavissa Microsoftin Live Academic Search hakupalveluun

Article Linker linkityspalvelulle uusi tietolähde

Microsoftin Live Academic Search voidaan nyt aktivoida Article Linkerin tietolähteeksi samalla tavoin kuin Google Scholar. Article Linker palvelun käyttäjiä jotka ovat kiinnostuneita linkityspalvelun aktivoinnista pyydetään ottamaan yhteyttä LehtiMarketin tekniseen tukeen.

Article Linkerin OpenURL linkitysteknologia tarjoaa kirjastojen käyttäjille helpon ja tehokkaan tavan löytää kaikki organisaation käytössä olevat elektroniset aineistot.

LehtiMarket kehittää jatkuvasti palvelutarjontaa vastaamaan asiakkaiden elektronisten aineistojen hallinnoinnin tarpeita.

Lisätietoa Academic Search palvelusta http://academic.live.com.

Lisätietoja:

LehtiMarket Oy
Jussi Kettunen
Markkinointipäällikkö
p. 09–54246600
Sähköposti:


LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi