10.2.2012

Dun & Bradstreet on myöntänyt LM Tietopalveluille korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen

Dun & Bradstreet on myöntänyt LM Tietopalveluille korkeimman AAA-luottoluokituksen jälleen kerran. Korkein luottoluokitus myönnetään yrityksille, joilla on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja positiiviset maksutavat ja joiden toiminta on kooltaan merkittävää. Luottoluokitus kertoo, että LM Tietopalvelut on luotettava yhteistyökumppani ja turvallinen työnantaja.

”LM Tietopalvelut on perheyritys, joka painottaa erityisesti kestävien yhteistyösuhteiden rakentamista kustantajien, asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Vuonna 1972 perustettu yritys pääsee tänä vuonna juhlimaan 40-vuotista taivaltaan. Sitoutuminen osakkaisiimme näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme. Olemme etuoikeutettuja, sillä pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme turvallisen työsuhteen ja asiakkaillemme luotettavaa palvelua”, toteaa LM Tietopalvelujen toimitusjohtaja Janne Järvinen.

LM Tietopalvelujen toiminta on laajentunut huomattavasti Pohjois-Euroopassa muutaman viime vuoden aikana, ja yhtiön palveluvalikoima kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti. Yritys uskoo vakaasti räätälöityihin ratkaisuihin, joiden avulla voidaan vastata asiakkaiden paikallisiin tarpeisiin.

”Menestyksemme perustuu jatkuvalle pyrkimyksellemme kehittää palveluitamme. Keskitymme kehittämään palveluitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa niin, että voimme toimittaa asiakkaillemme palveluita, jotka tuottavat lisäarvoa heidän toiminnassaan. Elektronisten aineistojen käyttö- ja hallinnointipalvelumme ovat lisääntyneet merkittävästi viime vuosina. Tämä viestii siitä, että tarvitaan uudenlaista tietoa, jota luotettava tietopalvelukumppani voi toimittaa", Järvinen toteaa.

Lisätietoja antaa:

Janne Järvinen

Toimitusjohtaja, LM Tietopalvelut

Puhelin: +358 9 5424 6650

Fax: +358 9 753 3468

Sähköposti:

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, UK:ssa ja Hollannissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 20 eri maassa.