10.11.2015

Dun & Bradstreet on myöntänyt LM Tietopalveluille korkeimman mahdollisen luottoluokituksen

LM Tietopalvelut, yksi johtavista kansainvälisesti toimivista julkaisutilausten ja tietopalvelujen tarjoajista, on ylpeä Dun & Bradstreetin (D&B) myöntämästä korkeimmasta mahdollisesta luottoluokituksesta.  

Maailman johtavan luottoluokittajan D&B:n tekemä “Korkein luottokelpoisuus 1” –luokitus perustuu riippumattomaan valvontaan ja vahvistaa sen, että LM Tietopalveluilla on erinomainen taloudellinen asema.    

LM Tietopalveluiden toimitusjohtajan Janne Järvisen mukaan luokituksesta voi kiittää sekä henkilökunnan panostuksia korkeimman mahdollisen palvelun tarjoamiseksi että yrityksen erinomaisia välejä asiakkaisiin ja toimittajiin. 

“Viime vuosien aikana olemme tehneet kovasti töitä tehostaaksemme taloudellisia prosessejamme. Siksi olenkin hyvin iloinen, että LM on yltänyt näin korkealle vaatimustasolle ja saanut tunnustusta Dun & Bradstreetiltä. Huolimatta ympäri maailmaa vallitsevasta vaikeasta taloustilanteesta, me LM:llä olemme pystyneet saavuttamaan erinomaisen taloudellisen vakauden tason. Samalla olemme laajentuneet uusille alueille ja markkinoille maailmanlaajuisesti. Ennen kaikkea tämä huomionosoitus tukee sitoutumistamme asiakkaisiin vakaana ja luotettavana kumppanina tietopalvelujen toimialalla,” Järvinen sanoo. 

-ENDS- 

Lisätietoja antaa:

Tristan Williams

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Puh: +358 50 348 3883

Email: