5.2.2007

E-tiedon valtatie™ 07, Suomen suurin tietopalvelutapahtuma jälleen 7 kaupungissa Suomessa

LehtiMarket tuo neljännen kerran suositun tietopalvelualan tapahtuman E-tiedon valtatie 07 seitsemään kaupunkiin Suomessa. Tänä vuonna seminaaritapahtumissa keskitytään etenkin elektronisten aineistojen mahdollisuuksiin sekä kuullaan uusimmista palveluista ja ratkaisuista kirjastoille.

Aikaisempien vuosien osallistujien palautteen pohjalta tapahtumaa on kehitetty niin, että se sisältää entistä enemmän käyttäjien kokemuksia palveluista ja ratkaisuista. Näin osallistujat saavat kirjastoille ja tietopalveluille suunnatuista palveluista ja tuotteista käytännön tietoa ja kuulevat, minkälaisia kokemuksia muilla niistä on ollut.
 
Tänä vuonna puhujina LehtiMarketin lisäksi on BTJ, Mikro-Väylä, ATP, Blackwell, Edita, Lindorff, Springer, ProQuest, CSA, PrettyBit Software, Informe Consulting Oy ja A-lehdet.

Seminaarin pääteemoja ovat:

  • LehtiMarket Oy:n elektronisen aineiston palvelut kirjastoille ja yrityksille
  • Informe Consulting Oy: Tietoaineistojen yhteishankinta – hyödyt ja toteutus
  • Springer eBook Programme
  • Mikro-Väylä Oy: RFID -järjestelmät käyttäjän näkökulmasta
  • Edita Publishing Oy: Edilex – ammatissaan lakitietoa tarvitsevan tehokas ja helppokäyttöinen työväline
  • BTJ Oy: Kirjaston kokemuksia BTJ Arvo -palvelusta
  • A-lehdet – "jokaisella on oma juttunsa"
  • Lindorff Oy: Korkealaatuinen kirjastosaatavien hallinta on asiakaspalvelua

Lisätietoa E-tiedon valtatie seminaarikiertueesta www.etieto.fi.
 
Lisätietoja:
 
LehtiMarket Oy
Jussi Kettunen
Markkinointipäällikkö
p. 09–54246627
Sähköposti:
 

LehtiMarket

LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi