29.1.2010

e-tiedon valtatie 2010 -seminaarikiertue starttaa jälleen kerran

LM Tietopalvelut tuo suositun e-tiedon valtatie -seminaarikiertueensa Suomen suurimpiin kaupunkeihin. Mukana on jälleen mielenkiintoisia kumppaneita ja alan huippuasiantuntijoita. Virtaa aineistoihin -teeman luentojen aiheet käsittelevät kirjastojen ja tietopalveluiden sähköiseen aineistoon siirtymistä sekä siihen liittyviä hyötyjä ja haasteita.

Syksyllä 2009 toteuttamamme kyselyn perusteella olemme muokanneet tämän vuotisen seminaariohjelman asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Luvassa on siis ajankohtaisia ja mielenkiintoisia luentoja sähköistyvästä kirjastoalasta.

Tänä vuonna kiertueella mukana ovat LM Tietopalveluiden lisäksi muun muassa Ab Axiell Kirjastot Oy, Olli Mäkinen Turun ammattikorkeakoulusta, Serials Solutions sekä ProQuest.

Maksuttomat seminaarit kestävät koko päivän (klo 8.30 – 16.00) sisältäen lounaan.

Aikataulu:

23.2.2010 Jyväskylä Sokos Hotel Alexandra
25.2.2010 Oulu Sokos Hotel Arina
23.3.2010 Turku Radisson Blu Marina
25.3.2010 Tampere Sokos Hotel Tammer
13.4.2010 Helsinki (yleiset kirjastot) Sokos Hotel Presidentti
15.4.2010 Helsinki (tieteelliset kirjastot) Sokos Hotel Presidentti

Tutustumaan ohjelmaan ja ilmoittautumaan pääset tästä

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on vuonna 1972 perustettu Pohjoismaiden johtava tietopalveluiden tarjoaja. LM Tietopalveluiden asiakkaita ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit ja kunnat. LM Tietopalveiden palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa helpottamalla julkaisutilausten hallinnointia ja elektronisten julkaisujen ja aineistojen käyttöä. LM Tietopalvelut on jo vuosia kannattavasti kasvanut perheyritys ja on Dun & Bradstreetin AAA-luottoluokituksen omaava yritys.

www.LMinfo.fi