9.6.2010

LM Tietopalvelut mukana Library Choice-hankkeessa

LM Tietopalvelut on mukana kansainvälisessä Library Choice- hankkeessa, jonka tavoitteena on helpottaa kirjastojen työtä mahdollistamalla välittäjien käyttö konsortiohankintojen tilausten hallinnoinnissa.

Hankkeen tarkoituksena on kehittää kustantajien, välittäjien ja kirjastokonsortioiden yhteistyötä ja mahdollistaa välittäjien käyttö aineistojen hankinnoissa ja tilausten hallinnoinnissa.

Library Choice -hankkeen tavoitteena on edistää kirjastojen valinnanvapautta aineistojen hankintakanavien valinnassa. Yksittäisten kirjastojen ja konsortioiden on Library Choice- hankkeen myötä mahdollista tilata tarvitsemansa e-aineisto itse valitsemaansa kanavaa pitkin: joko suoraan kustantajalta tai välittäjän kautta. Hankkeessa jo mukana olevat kustantajat ymmärtävät kirjastojen tarvitsevan tukea kasvavan aineistomäärän hallinnoimisessa.

Välittäjän hoitaessa e-aineistoihin liittyvän hallinnoinnin kirjastot pystyvät keskittymään tehokkaammin omien asiakkaidensa palvelemiseen.

Library Choice on ASA:n (Association of Subscription Agents & Intermediaries) tukema hanke. LM Tietopalvelut on ASA:n jäsen.

Lisätietoa tästä.


Lisätiedot:

LM Tietopalvelut

Janne Järvinen

Toimitusjohtaja

p. 09-5424 6650

email :


LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on vuonna 1972 perustettu Pohjoismaiden johtava tietopalveluiden tarjoaja. LM Tietopalveluiden asiakkaita ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit ja kunnat. LM Tietopalveiden palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa helpottamalla julkaisutilausten hallinnointia ja elektronisten julkaisujen ja aineistojen käyttöä. LM Tietopalvelut on jo vuosia kannattavasti kasvanut perheyritys ja on Dun & Bradstreetin AAA-luottoluokituksen omaava yritys.