23.1.2007

Elsevier ja LehtiMarket yhteistyöhön uudessa E-Select: E-journals from Elsevier™ -palvelussa

Lehtimarket tarjoaa yli 1300 Elsevierin elektronista julkaisua kirjastojen käyttöön

Uusi E-Select – palvelu tarjoaa akateemisille-, tutkimus- ja erikoiskirjastoille sekä valtionhallinnon organisaatioille Elsevierin elektronisia julkaisuja. Palvelu on tarkoitettu yksittäisten elektronisten julkaisujen hankintaan.
 
E-Select: E-journals from Elsevier- palvelu sisältää yli 1300 Elsevierin e-julkaisua useilta eri tieteenaloilta. Palvelussa oleville julkaisuille on käytössä elektroniset arkistot vuodesta 1995 lähtien. Palvelun käyttäjillä on mahdollisuus samanaikaisesti tehdä hakuja kaikkiin artikkeleihin ScienceDirect®- palvelussa, joka sisältää yli 8 miljoonaa abstraktia. Käyttäjät voivat asettaa myös hälytyksiä julkaisuihin, jolloin he saavat tiedon aina uudesta ilmestyneestä elektronisesta numerosta, usein ennen painettua versiota. Palvelun tunnuksia voi käyttää viisi erillistä tahoa.
 
”Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme uusia ja tehokkaampia keinoja aineiston hankintaan ja hallintaan,” sanoo LehtiMarketin kustantajasuhteista vastaava Harriet Stormbom. ”E-Select: E-journals from Elsevier- palvelu yhdistää Elsevierin huippujulkaisut ja ScienceDirect- palvelun tekniikan.”
 
Lisää tietoa Elsevierin e-julkaisuista www.lehtimarket.fi/eselect.

Lisätietoja:
 
LehtiMarket Oy
Harriet Stormbom
Publisher Relations Coordinator
p. 09–54246600
Sähköposti:
 

LehtiMarket


LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi