10.4.2015

Hansel on valinnut LM Tietopalvelut Oy:n kausijulkaisujen välittäjäksi. Katso lisätiedot ja ohjeet liittymiseen.

Hansel kilpailutti vuoden 2015 alussa kausijulkaisujen välityspalvelut. Kilpailutus toteutettiin kahdessa osa-alueessa, joista laajemman osa-alueen 2 voittajaksi valittiin LM Tietopalvelut Oy. Osa-alue 2 käsittää kaiken tilattavan aineiston eli kotimaiset ja ulkomaiset tieteelliset kausijulkaisut sekä kotimaiset ja ulkomaiset sanomalehdet kuin myös ammatti- ja aikakauslehdet. 

Asiakkaan tilatessa tieteellistä aineistoa, asiakkaan tulee käyttää kaikissa tilauksissaan LM Tietopalveluita ja valita hankinnan osa-alue 2 liittymisilmoituksessaan. Kuitenkin kaikilla puitesopimusta käyttävillä asiakkailla on mahdollisuus käyttää LM Tietopalveluita ja edullisia sopimusehtoja. Tällöin asiakkaan tulee vain valita osa-alue 2 liittymisilmoituksessaan, jonka jälkeen asiakas on oikeutettu samoihin edullisiin sopimusehtoihin.

LIITTYMINEN

Puitesopimusta käyttävän asiakkaan tulee omatoimisesti tehdä sähköinen liittymisilmoitus Hanselille. Liittymisilmoitus tehdään Hanselin omien verkkosivujen kautta www.hansel.fi ja sieltä valitaan sivujen yläosasta puitejärjestelyt ja tämän alta toimistohankinnat. Sieltä löytyy sitten Kausijulkaisujen välityspalvelu 2015-2019, jonka jälkeen tulee valita Tieteellisten ja muiden kausijulkaisujen välityspalvelut saadakseen LM Tietopalveluiden tarjoamat edulliset sopimusehdot ja sopimushinnat. Liittymisilmoituksessa Asiakas ilmoittaa mihin osa-alueeseen asiakas liittyy sekä täyttää asiakaskohtaiset organisaatiotiedot ja yhteyshenkilötiedot. Tämän jälkeen liittymisilmoitus tulee Hanselilta tiedoksi välittäjälle, jonka jälkeen välittäjä on yhteydessä asiakkaaseen käyttöönoton valmistelusta sekä muista käytännön asioista. 

Mikäli jokin jäi epäselväksi tai olette muuten halukas kuulemaan tarkemmin hankintapäätöksestä, sopimusehdoista, hintavertailusta tai vaikuttamisen mahdollisuuksistanne johdonmukaisen ja taloudellisen päätöksenteon tueksi, olemme mielellään avuksi. 

Lisätiedot: Aleksi Tykkä, p. 050 560 8019 tai