27.6.2014

Infotrieve ja LM Information Delivery kumppaneiksi Pohjois-Euroopan Mobile Libraryn laajentamiseksi

Infotrieve, Inc. Elektronisiin sisältöihin keskittyviä liiketoimintaratkaisuja pilvipalveluna kehittävä Infotrieve sekä LM Tietopalvelut (www.lminfo.com) ilmoittivat tänään keskinäisestä liiketoimintakumppanuudesta, jonka tarkoituksena on parantaa Infotrieven elektronisten sisältöjen palvelujen saavutettavuutta Mobiilikirjaston avulla Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Luxemburgissa, Hollannissa, Norjassa, Ruotsissa ja Iso-Britannissa. LM Tietopalvelut tukee Infotrieven liiketoimintojen kehittämistä ja jo käynnissä olevaa myyntityötä.

“Olemme innoissamme LM Tietopalveluiden kanssa solmitusta kumppanuudesta, sillä näin saamme Pohjois-Eurooppaan tietokeskuksia palkittujen e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluiden kanssa”, sanoi EMEA:n hallintojohtaja Mary Ging.

Mobiilikirjasto tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin asiakastarpeisiin. Maailman suurimman STM Research –kokoelman tukemana nopeista, korkealuokkaisista ja tehokkaista asiakirjatoimituksista aina kattaviin käyttäjäoikeuksien hallinnointiin ja analyysityökalujen monipuoliseen käyttöön suunniteltu Mobiilikirjasto tarjoaa turvallisen ja joustavan tavan käyttää ja hallinnoida e-aineistoja. Mobiilikirjaston integroitu sisällönhallinta mahdollistaa pilviperustaisen tavan päästä organisaation tietovarantoihin turvallisesti, mikä maksimoi pääsyn e-aineistotilauksiin, tietokantoihin, tutkimuskirjallisuuteen, henkilökohtaisiin tiedostoihin ja yrityksen tallenteisiin.

LM Tietopalvelujen COO Zahra Touil:

“Me LM Tietopalveluissa olemme innoissamme siitä, että voimme edelleen kehittää kumppanuuttamme Infotrieven kanssa. Heidän Mobiilikirjastopalvelunsa sopii täydellisesti yhteen LM Tietopalvelujen olemassa olevien kirjasto- ja tietokantapalvelujen kanssa ja olemme iloisia, että voimme tarjota tämän palvelun asiakkaillemme Pohjois-Euroopassa.”

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden ja julkaisutilausten tarjoaja. LM Tietopalvelut tarjoaa asiakkailleen julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Asiakkaita ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. 

Tietoa Infotrievestä.

Infotrieve on pilviperustaisten e-tietokantojen sekä hallinta ja jakopalvelujen globaali johtaja. Palkittu Mobiilikirjasto maksimoi pääsyn tietokantoihin, tutkimuskirjallisuuteen, yritystaltioihin ja henkilökohtaisiin tiedostoihin siten, että näiden tietolähteiden hallinnointikulut pysyvät alhaalla. Yritys tarjoaa myös käyttöanalyysejä lisensointiprosessien optimoimiseksi. Sisällönhallintapalvelut kattaen sisällönkäyttöanalyysit, lisenssihallinnon sekä budjettihallinnan auttavat asiakkaita tekemään ainutlaatuisten käyttöanalyysien ja kilpailuttoman toimialaosaamiseen avulla strategisia ja käyttäjälähtöisiä lisensointipäätöksiä. Infotrievellä on yli 8 500 asiakasta ja yli puoli miljoonaa käyttäkää 113 maassa käsittäen yli 45 % Global Fortune 500 R&D:stä ja 80 % maailman lääkeyrityksistä. Täyden palvelun tietohallintopalveluiden tarjoajana Infotrieven kokemus pitää sisällään ihmiset sekä prosessi- ja teknologiaratkaisut, joiden avulla asiakas voi kehittää liiketoimintojaan tehokkaan informaation käsittelyn avulla. Lue lisää osoitteesta www.infotrieve.com.