16.8.2011

Julkaisutilausten uudistaminen

Vuoden 2012 julkaisutilausten uudistaminen on tällä hetkellä ajankohtainen asia. Suosittelemme LibNet – tilaustenhallintapalvelun käyttöä julkaisutilausten uudistamiseen, koska se on käyttäjälleen helpointa, nopeinta ja tarkinta. LibNetin kautta tehtynä uudistukset kirjautuvat suoraan tietokantaamme ja näin varmistutaan, että tilaukset jatkuvat haluamallanne tavalla myös seuraavan tilausjakson ajan. Erityisesti ulkomaisten kustantajien osalta uudistukset tulee tehdä hyvissä ajoin, jottei toimituksiin tule häiriöitä.

Vuoden 2012 alussa alkavat tilaukset tulee uudistaa 1.9.2011 mennessä.

LibNet on web -pohjainen tilaustenhallintapalvelu, jonka avulla julkaisutilausten kokonaishallinta on helppoa, joustavaa ja yksilöllistä. LibNet sisältää kaikki tilausprosessin toiminnot, kuten julkaisujen haut, tilausten tekeminen ja uudistus, reklamointi, raportointi ja julkaisujen saapumisvalvonta ja kiertolistat.

Järjestämme asiakkaillemme LibNet – koulutusta sekä omissa tiloissamme, että webinaarien välityksellä. Maksuttomia webinaareja järjestetään joka torstai klo 10.00 2.9.2011 alkaen. LM Tietopalveluiden tiloissa koulutuksia järjestetään aina tiistaisin 30.8.2011 alkaen. Lisätiedot koulutuksista ja ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.lminfo.fi/ajankohtaista/koulutus/

Mikäli teillä herää kysymyksiä LibNetin käytöstä, voitte olla yhteydessä omaan asiakaspalveluhenkilöönne.