10.6.2009

LehtiMarket on nyt LM tietopalvelut

LehtiMarket Oy toimii 10 kesäkuuta 2009 lähtien nimellä LM Tietopalvelut.

Vain nimi muuttuu
Nimen muutoksen taustalla on yrityksemme kansainvälistyminen, ja halusimme uuden nimemme kuvaavan paremmin nykyistä palvelutarjontaamme.

Nimemme on jatkossa Suomessa LM Tietopalvelut, Ruotsissa LM Informationstjänster, Norjassa LM Informasjontjenester ja englanniksi LM Information Delivery.

LM Tietopalvelut on vuonna 1972 perustettu perheyritys, joka on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Vuonna 2007 laajensimme toimintaamme myös Pohjoismaihin ja Baltiaan, ja päämääränämme on kasvaa näillä markkinoilla johtavaksi tietopalveluiden tarjoajaksi.

Paras ammattitaito, palvelu ja työkalut
Yrityksemme palvelut tukevat asiakkaidemme tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa. Palvelumme ja työkalumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia ja tehostavat erilaisten e-aineistojen ja tietokantojen käyttöä. Asiakkaitamme ovat tieteelliset, akateemiset ja yleiset kirjastot sekä yritykset ja julkiset organisaatiot.

LM Tietopalvelujen vahvuutena on pitkäaikaiset asiakas- ja kustantajasuhteet, alan tuntemus sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Tarjoamme alan parhaan asiantuntemuksen, palvelut ja työkalut Pohjoismaissa ja Baltiassa. Toimimme jatkuvassa yhteistyössä alan kotimaisten ja kansainvälisten yhdistysten kanssa kehittääksemme palveluitamme ja työkalujamme.

Vain uusi sähköpostiosoite
Yhteystietomme pysyvät entisellään sähköpostiosoitteita lukuun ottamatta. Jatkossa sähköpostia voi lähettää muodossa: Vanhat osoitteet ovat toistaiseksi voimassa. Palveluihimme voit tutustua uusituilta nettisivuiltamme www.LMinfo.fi. 

Annamme mielellämme lisätietoja nimenmuutoksesta.

Yhteistyöterveisin,
LM Tietopalvelut
Janne Järvinen
Toimitusjohtaja
Puh. (09) 5424 6650
Sähköposti:

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on vuonna 1972 perustettu Pohjoismaiden johtava tietopalveluiden tarjoaja. LM Tietopalveluiden asiakkaita ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit ja kunnat. LM Tietopalveiden palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa helpottamalla julkaisutilausten hallinnointia ja elektronisten julkaisujen ja aineistojen käyttöä. LM Tietopalvelut on jo vuosia kannattavasti kasvanut perheyritys ja on Dun & Bradstreetin AAA-luottoluokituksen omaava yritys.

www.LMinfo.fi