13.3.2007

LehtiMarket panostaa tiedonsiirron kehittämiseen kustantajien kanssa

TEKES mukana LehtiMarketin uudessa kehitysprojektissa

Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus (TEKES) on myöntänyt LehtiMarketin Electronic Data Interchange – Elektroninen tiedonsiirto -hankkeelle valmistelurahoituksen.
 
Kehitysprojektin tarkoituksena on selvittää tarvittavat rajapinnat, tiedostoformaatit sekä standardit, joita voidaan käyttää elektronisessa tiedonsiirrossa kustantajien ja LehtiMarket Oy:n välillä. Standardien käyttöönotto vähentää LehtiMarket Oy:n tietokannoissa olevien virheellisten tietojen määrää ja parantaa asiakkaille tarjottuja elektronisia palveluja.
 
Tavoitteena on hyödyntää elektronista tiedonsiirtoa sekä tilaus- että julkaisutietotasolla. Asiakkaat saavat näin LehtiMarketin LibNet®- tilaustenhallintajärjestelmän kautta enemmän tilauksiin liittyvää ajankohtaista tietoa sekä kattavammin julkaisujen bibliografisia ja lisensointitietoja. Tiedon siirtyminen ja päivittyminen suoraan LibNetin kautta asiakkaalle vähentää mm. reklamointien ja niihin liittyvän selvitystyön määrää.
 
”Tietojärjestelmiemme kehittäminen on edellytys palvelumme jatkuvalle parantamiselle,” sanoo LehtiMarketin toimitusjohtaja Janne Järvinen.
 
Elektronisen tiedonsiirron käyttöönotto nopeuttaa ja tehostaa tiedonvälitystä, vähentää virheiden määrää, vapauttaa resursseja muihin toimintoihin ja parantaa näin LehtiMarketin palvelua.

Lisätietoja:
 
LehtiMarket Oy
Janne Järvinen
Toimitusjohtaja
p. 09–54246600
Sähköposti:
 

LehtiMarket

LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi