16.12.2008

LehtiMarketille kehittämisavustusta TE-keskukselta

Uudenmaan työvoima- ja elinkeinokeskus on myöntänyt LehtiMarket Oy:lle valtionavustuksesta yritystoiminnan kehittämiseksi annetun lain nojalla yrityksen kehittämisavustusta. Kehittämisavustus ohjataan kotimaisen sähköisen sanomalehtipalvelun, ePress-hankkeen valmisteluun. ePress-liiketoiminta tähtää kotimaisten maakunta- ja paikallislehtien viemiseksi verkkoon, samalla auttaen niiden selviytymistä kiristyvässä kilpailutilanteessa. Toisaalta uudella liiketoiminnalla vastataan myös kirjastojen muuttuviin tarpeisiin monipuolistamalla tarjontaa sekä palvelua.
 
TE-keskuksen myöntämä kehittämisavustus tukee LehtiMarketin ePress-liiketoiminnan aloittamista, luoden valmiudet kannattavaan, pitkäkestoiseen liiketoimintaan. Valmistelurahoituksen turvin LehtiMarket käyttää myös ulkopuolista konsultaatiota liiketoiminnan käynnistämisen, onnistumisen ja terveen kilpailukyvyn saavuttamiseksi.
 
Valmistelurahoituksen avulla luodaan uusi ainutlaatuinen kotimaisten näköislehtien sanomalehtipalvelu, joka innovatiivisuudessaan edustaa yhä monipuolisempaa, sähköistä tiedon hankintaa.
 
Kiinnostuitko palvelusta?
 
Lisätietoja:
 
LehtiMarket Oy
Aleksi Tykkä
Tuotepäällikkö               
p: 09–5424 6635
GSM: 050 560 8019
sähköposti:

LehtiMarket

LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.