20.5.2008

LehtiMarketin apuraha 2008

Vuoden 2008 LehtiMarketin apuraha sairaala- tai muussa lääke- tai terveystieteellisessä kirjastossa työskentelevälle Bibliothecarii Medicinae Fenniae (BMF) r.y:n jäsenelle on myönnetty Kirsi Salmelle Kuopion yliopiston kirjastosta/Kuopion yliopistollisen sairaalan tieteellisestä kirjastosta.
 
Tämänvuotisen apurahan saaja osallistuu kesäkuussa Helsingissä pidettävään 11:een EAHIL – konferenssiin (11th EuropeanConference of Medical and HealthLibraries).

LehtiMarket Oy kustantaa vuosittain apurahan yhdelle BMF:n jäsenelle. Valinnan tekee BMF:n johtokunta hakemusten perusteella. Apuraha jaettiin nyt neljännen kerran.
 
Lisätietoja:
 
Bibliothecarii Medicinae Fenniae ry
Gunilla Jansson
puheenjohtaja
p: 02–4337 432, 040–4139 194
sähköposti:
 
LehtiMarket Oy
Janne Järvinen
toimitusjohtaja              
p: 09–5424 6650
sähköposti:

LehtiMarket

LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi