6.2.2008

LehtiMarketin matka-apuraha BMF:n jäsenille

Apuraha on tarkoitettu lääke- tai terveystieteellisessä kirjastossa työskenteleville BMF:n jäsenille, osallistumiseen ulkomaiseen alan koulutustilaisuuteen. Tänä vuonna on mahdollista hakea apurahaa myös EAHIL:n konferenssiin Helsingissä.
 
BMF:n johtokunnalle osoitetut anomukset, joihin tulee liittää matkasuunnitelma, kokonaiskustannusten arvio sekä anottu summa, lähetetään sihteerille, Hannele Mikkolalle, osoitteeseen: Rakennusmestarintie 17 C 10, 20320 Turku.
 
Matka-apurahaan ei sisälly päivärahoja. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 22.8.2008.
 
Apurahan saajan tulee tehdä selvitys käytetyistä varoista sekä laatia matkakertomus viimeistään kuukauden kuluttua matkasta BMF:n johtokunnalle ja LehtiMarket Oy:lle.
 
BMF:n johtokunnan puolesta
Hannele Mikkola, BMF:n sihteeri
 

LehtiMarket

LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi