3.1.2017

LM Tietopalveluille kyberturvallisuussertifikaatti

Johtaviin kansainvälisiin tietopalveluiden ja julkaisutilausten tarjoajiin lukeutuva LM Tietopalvelut on saanut Cyber Essentials -sertifikaatin osoitukseksi korkeatasoisista kyberturvallisuuskäytännöistään. 

Cyber Essentials -turvallisuussertifikaatti on osa Ison-Britannian valtion kansallista kyberturvallisuusstrategiaa. Sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat ryhtyneet toimenpiteisiin kyberhyökkäysten riskin vähentämiseksi pitämällä yllä koko organisaatiossaan tarpeellisia turvajärjestelyjä ja parhaita käytäntöjä. 

Sertifikaatti on perusvaatimus kaikille IT-palveluja Britannian valtiolle tarjoaville organisaatioille. Tarkoituksena on auttaa organisaatioita suojaamaan oma toimintansa ja asiakkaansa kyberhyökkäyksiltä sekä pienentää toimitusketjun kyberturvallisuusriskejä. 

LM Tietopalveluiden IT-johtaja Toni Christiansen kommentoi: 

”Olemme ylpeitä tästä saavutuksesta. LM investoi jatkuvasti järjestelmiensä kehittämiseen, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan paras mahdollinen palvelu- ja turvallisuustaso. Cyber Essentials -sertifiointi oli siten IT-strategiamme tärkeä tavoite ja osoittaa selkeästi asiakkaillemme, niin Britanniassa kuin ympäri maailmaa, että suhtaudumme kyberturvallisuuteen ja tietoturvaan äärimmäisen vakavasti.”