14.11.2011

LM Tietopalveluille myönnettiin Suomen Vahvimmat 2011 –sertifikaatti

LM Tietopalveluille on myönnetty Suomen Vahvimmat 2011 –sertifikaatti merkiksi siitä, että yrityksen talous on vakaalla pohjalla. Suomen Vahvimmat –sertifikaatti viestii siitä, että yritys on sekä luotettava yhteistyökumppani että varma työnantaja. Kyseisen sertifikaatin myöntämisen edellytys on kuuluminen Rating Alfa –luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen (AAA tai AA+).

”Kyseinen sertifikaatti on myönnetty LM Tietopalveluille jo viisi vuotta peräkkäin. LM Tietopalvelut on perheyritys, joka on sitoutunut pitkäjänteisesti henkilöstöönsä, liiketoimintaansa ja asiakkuuksiinsa. Tämä periaate näkyy perusarvoissamme ja ohjaa jokapäiväistä toimintaamme. Olemme onnekkaassa asemassa, että voimme tarjota henkilöstöllemme vakaan työpaikan ja asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin”, toteaa LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen.

LM Tietopalvelut jatkaa menestystään panostamalla maakohtaisiin palvelukonsepteihin ja sovelluksiin, joiden ansiosta yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä juuri omiin järjestelmiinsä mahdollisimman sopivia palveluita.

”Jatkuva palveluiden kehittäminen on yksi toimintamme kulmakivistä. Kehitystyötä suunnitellaan asiakkaita kuuntelemalla ja lähtökohtana kehitykselle on asiakkaamme toimintaympäristö. Panostamme vahvasti myös eri markkina-alueidemme kasvuun ja kehitykseen”, Janne Järvinen jatkaa. 

Lisätietoja

Janne Järvinen, toimitusjohtaja

+358 9 5424 6650,

LM Tietopalvelut Oy

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, UK:ssa ja Hollannissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 20 eri maassa.