21.6.2016

LM Tietopalveluista LUPC:n ykköstoimittaja

Lontoon yliopistojen ostokonsortio (London Universities Purchasing Consortium, LUPC) on jälleen kerran valinnut ensisijaiseksi palvelutoimittajakseen LM Tietopalvelut (LM).

LM jatkaa painettujen ja elektronisten julkaisujen välityspalveluiden sekä e-aineistojen toimittamista konsortiolle, kuten se on tehnyt jo neljän vuoden ajan. 

"LM Tietopalveluiden kanssa on solmittu uusi puitesopimus sarja- ja aikakausjulkaisujen sekä niihin liittyvien palveluiden toimittamisesta. Jo LUPC:n kirjastoryhmän jäsenten johtaman tarjouskilpailun aikana LM on osoittanut kykynsä toimittaa puitesopimuksen piirissä oleville käyttäjille laadukasta ja tarpeisiin sopivaa palvelua”, sanoo Jill Christiaens, LUPC:n Senior Contracts Manager. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että LUPC on jälleen kerran arvioinut meidät ensisijaiseksi palveluntoimittajakseen. Tämä valinta osoittaa, että LUPC:n jäsenet arvostavat LM:n sitoumusta toimittaa asiakkailleen räätälöityjä, joustavia ratkaisuja, jotka sopivat heidän kirjastojensa tarpeisiin. LM Tietopalveluiden avulla asiakkaat saavat julkaisutilaukset paremmin hallintaansa, voivat tehdä oman organisaationsa tarpeisiin sopivia valintoja ja virtaviivaistaa toimintaansa ulkoistamalla välityspalvelunsa meille”, kommentoi Ison-Britannian ja Irlannin maajohtaja Jan Donnelly.

”LM panostaa voimakkaasti uusiin teknisiin ratkaisuihin ja olemme tyytyväisiä voidessamme todeta, että yhä useampi organisaatio voi hyödyntää tätä kehitystyötä. Asiakaskeskeisyytemme ja taloudellisesti vakaa asemamme, jonka takaa Dun & Bradstreetin korkein mahdollinen luottoluokitus, tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin julkaisutilausten hallinnoinintiin”, LM Tietopalvelujen toimitusjohtaja Janne Järvinen toteaa.