17.3.2010

LM Tietopalvelut avaa toimiston Ruotsissa

Pohjoismaiden ja Baltian johtava tietopalveluiden tarjoaja LM Tietopalvelut avaa Ruotsiin tytäryhtiön LM Informationtjänst Sverige AB. Yhtiön tarkoitus on vahvistaa pohjoismaista palvelukonseptia, joka tehostaa pohjoismaissa toimivien asiakkaiden tietoaineistojen hankintaa sekä hallintaa. LM Informationtjänst Sverige tuo pohjoismaisille markkinoille uusia palveluita kirjasto- ja yritysasiakkaille, kuten uusia e-aineistoja ja niiden hallintapalveluja. Yritys tarjoaa paikallista asiakaspalvelua ja teknistä tukea asiakkaille.

LM Informationtjänstin palveluksessa on aloittanut Tukholmassa Catarina Hildingstam ja Zahra Touil sekä Alexander Valjarevich.

"Merkittävät panostuksemme rekrytointiin Ruotsin markkinoilla vahvistavat asemaamme Pohjoismaiden tietopalvelumarkkinoiden kehityksen kärjessä ja parantavat asiakaspalveluamme Ruotsissa toimiville asiakkaillemme," sanoo toimitusjohtaja Janne Järvinen LM Tietopalveluista.

Lisätiedot:

LM Tietopalvelut

Janne Järvinen

Toimitusjohtaja

p. 09-5424 6650

email


LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on vuonna 1972 perustettu Pohjoismaiden johtava tietopalveluiden tarjoaja. LM Tietopalveluiden asiakkaita ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit ja kunnat. LM Tietopalveiden palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa helpottamalla julkaisutilausten hallinnointia ja elektronisten julkaisujen ja aineistojen käyttöä. LM Tietopalvelut on jo vuosia kannattavasti kasvanut perheyritys ja on Dun & Bradstreetin AAA-luottoluokituksen omaava yritys.

www.LMinfo.fi