14.11.2011

LM Tietopalvelut avaa uuden toimiston Tanskassa

LM Tietopalvelut -konserni on avannut uuden toimiston Tanskassa Kööpenhaminan keskustassa. Toimistoa johtaa myyntipäällikkö Tejs Grevstad yhdessä neljän asiakaspalveluun erikoistuneen työntekijän kanssa, joilla on alalta keskimäärin 15 vuoden kokemus.


– Olemme virallisesti avanneet toimistomme kauniissa Kööpenhaminassa, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Strøgetilla. Olen erittäin tyytyväinen toimiston alkuvaiheisiin. Olemme onnistuneet palkkaamaan erittäin kokeneita asiakaspalvelutyöntekijöitä, joilla on vahva paikallinen alakohtainen tuntemus ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot, toteaa myyntipäällikkö Tejs Grevstad.

Toimiston menestyksen avaimena on ammattimainen, paikallinen asiakaspalvelu yhdistettynä edistyneisiin tilaushallintavälineisiin

LM Tietopalveluiden liiketoiminnan kulmakivenä on paikallisen ja ammattimaisen asiakaspalvelun tarjoaminen asiakkaillemme. Olemme vakaasti sitä mieltä, että meidän on tunnettava asiakkaidemme liiketoimintaympäristö, ja siksi on tärkeää panostaa paikalliseen läsnäoloon.

– Sopeudumme asiakkaidemme toimintamalleihin eikä toisinpäin, jatkaa Tejs Grevstad.

Ammattimaisen asiakaspalvelun lisäksi LM Tietopalvelut keskittyy tarjoamaan asiakkaille edistyneitä tilaushallintavälineitä. Yrityksen oma LibNet®-tilaushallintaväline tarjoaa räätälöidyn ratkaisun kaikkien lehtitilauksiin liittyvien kysymysten käsittelemiseen. Välinettä on helppo käyttää ja se on saatavilla useilla kielillä, myös tanskaksi.

LM Tietopalvelut pystyy myös helpottamaan LibConnect®-integrointipalvelun kautta tehtäviä tilauksia. Integrointipalvelun ansiosta yritykset tai kirjastot voivat tehdä lehtitilauksensa suoraan olemassa olevassa hankinta- tai kirjastojärjestelmässään. Asiakkaat voivat LibConnectin kautta käyttää heille ennestään tuttua tilausjärjestelmää. Yritys on Basware-, SAP- ja Ariba-hankintajärjestelmien sekä useiden kirjastojärjestelmien hyväksymä kumppani.

– Parannamme jatkuvasti nykyisiä palvelujamme kuuntelemalla asiakkaidemme tarpeita. Tavoitteenamme on tarjota tietyn organisaation odotukset ja vaatimukset täyttäviä ratkaisuja. Olemme saaneet markkinoilta myönteistä palautetta ja näyttää siltä, että uuden palveluntarjoajan saamiseen Tanskan markkinoille on kiinnostusta, tiivistää Grevstad.

Lisätietoja:

Tejs Grevstad, myyntipäällikkö

Puh.: +45 6060 1224

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa Virossa, UK:ssa ja Hollannissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 20 eri maassa.