22.8.2012

LM Tietopalvelut hankkinut Prioinfon tietokantaliiketoiminnan

LM Tietopalvelut on hankkinut ruotsalaisen PrioInfon tietokantaliiketoiminnan. Hankittu liiketoiminta täydentää ja laajentaa LM Tietopalveluiden tietokantojen palveluvalikoimaa kirjastoille ja yritykselle Pohjois-Euroopassa.

”PrioInfolla on yli 25 vuoden kokemus alalta ja yrityksellä on vahva osaaminen meidän asiakkaidemme kannalta tärkeiden elektronisten aineistojen ja tietokantojen tarjoamisessa. Lisäksi PrioInfon vahvuuksiin kuuluu kirjastokonsortioiden erityistarpeiden ymmärtäminen”, LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen kertoo.

Lisätietoja:

Janne Järvinen

Toimitusjohtaja

Puhelin: +358 9 5424 6650

Fax: +358 9 753 3468

Sähköposti:

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, sairaalat ja sairaalakirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, UK:ssa ja Hollannissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 20 eri maassa.

PrioInfo

PrioInfo on Pohjoismaiden johtava sisältöpalveluiden tuottaja. Yritys tarjoaa tietoaineistoja ja palveluita elektronisessa muodossa tutkimuskeskuksille ja muille tietointensiivisille organisaatioille. Yritys on kehittänyt myös Euroopan johtavan palvelun plagiarismin ehkäisemiseen. PrioInfo tuottaa asiakkailleen lisäarvoa korkealaatuisten ja kansainvälisten tietoaineistojen sekä laadukkaan asiakaspalvelun avulla. Yritys toimii Pohjoismaiden alueella ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.