18.6.2013

LM Tietopalvelut ja H+H Software GmbH yhteistyöhön

LM Tietopalvelut siirtyy markkinoiden johtavan HAN-palvelun jälleenmyyjäksi Pohjois-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. HAN on ratkaisu, joka tarjoaa kontrolloitua pääsyä e-julkaisuihin ja tietokantoihin. 

LM Tietopalvelut on sopinut yhteistyön aloittamisesta H+H Software GmbH:n kanssa. Toukokuun lopusta lähtien LM Tietopalvelut on ollut H+H:n HAN-ratkaisun (Hidden Automatic Navigator) jälleenmyyjä Pohjois-Euroopassa ja ja Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä sopimus kattaa myynnin yhteensä kymmenessä maassa, mutta neuvottelut sopimuksen laajentamisesta ovat pian alkamassa.

Asiakaslähtöisenä ja asiakaspalveluun panostavana jälleenmyyjänä LM Tietopalveluilla on erittäin hyvä maine eri tieto- ja informaatioalan ammattilaisten sekä kirjastojen ja akateemisten oppilaitosten parissa.

“Pitkälle erikoistuneen ohjelmistoratkaisun tuottajina meille oli tärkeää löytää ammattitaitoinen ja kokenut yhteistyökumppani, josta hyötyvät lopulta myös loppukäyttäjät. Ratkaisumme sopii täydellisesti myös LM Tietopalveluiden tuotevalikoimaan”, sanoo Michael Etscheid, Sales Manager, HH.

Myös Zahra Touil, Country Manager, LM Tietopalvelut, on innoissaan yhteistyön aloittamisesta:

“H+H:n ratkaisu on teknisesti pitkälle kehitetty ja maailmanlaajuisesti käytetty. Se on myös niin joustava, että se vastaa sekä kirjastojen että yritysten tarpeisiin – ja myös ratkaisun hinnoittelu on kilpailukykyinen."


Lisätietoa:

www.hh-han.com