28.4.2015

LM Tietopalvelut jatkaa kansainvälistymistään avaamalla uudet toimistot Belgiaan ja Espanjaan

LM Tietopalvelut, yksi johtavista kansainvälisistä julkaisunvälitys- ja tietopalveluyrityksistä, on laajentanut Euroopan-toimintojaan avaamalla kaksi uutta toimistoa: yhden Ghentiin, Belgiaan ja toisen Barcelonaan, Espanjaan.

Molemmat maatoimistot palvelevat asiakkaita kaikilla segmenteillä: akateemisia ja tutkimuskirjastoja, sairaaloita ja lääketieteellisiä kirjastoja, yleisiä kirjastoja, valtion ja aluehallinnon organisaatioita ja yrityksiä. Tarjottavat palvelut ovat julkaisunvälitys, sähköisten resurssien hallinnointipalvelut, e-kirjapalvelut ja tietokantapalvelut.

“LM Tietopalvelut -konserni on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Olemme innoissamme saadessamme kertoa laajentumisesta Belgiaan ja Espanjaan. Meillä tällä hetkellä 9 toimistoa Euroopassa ja Yhdysvalloissa, palvellen asiakkaita yli 60 eri maassa ja kustantajia yli 100 maassa”, sanoo LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen.

“Liiketoimintamme perusta on ammattitaitoinen ja paikallinen asiakaspalvelu. Uskomme vahvasti asiakkaidemme toimintaympäristön syvällisen tuntemisen tärkeyteen ja palvelumme tärkein elementti on paikallinen läsnäolo”, jatkaa Janne Järvinen.

Liiketoiminnan laajentuminen on merkki kysynnästä osaavalle, paikalliselle välittäjälle molemmissa maissa, kuten Stephen Van de Wiele, Belgian toimiston maajohtaja kertoo:

“On selvää, että Belgian markkinoilla on aito tarve paikalliselle ja kokeneelle tiedonhallinnan yhteistyökumppanille. Merkittäviä, tieto-ohjautuneita akateemisia ja valtionhallinnon organisaatioita sekä yrityksiä on jo luottanut tiedonhallintaansa meille. Meille on suuri ilo palvella näitä asiakkaitamme Belgiassa.”

Juan Carlos Martin Gonzalez, Espanjan toimiston maajohtaja sanoo:

“Palvelutiimimme Barcelonassa on erittäin kokenut alalla. Olemme innoissamme voidessamme palvella asiakkaita Espanjassa kokeneen paikallisen tiimin turvin ja tarjota hyviä ratkaisuja julkaisunvälitykseen, e-resurssien hallinnointiin ja moneen muuhun tietotarpeeseen. Meillä on ilo esitellä LM Tietopalvelut Espanjan markkinoille ja tarjota joustavaa mittatilauspalvelua ja käytännönläheisiä ratkaisuja. Kattavan kokemuksemme ja alueen tuntemuksemme avulla näemme markkinoilla jo luottamusta ja uskomme, että pystymme luomaan uusia ja pitkiä yhteistyösuhteita LM Tietopalveluiden kanssa.”