8.3.2011

LM Tietopalvelut
jatkaa kansainvälistymistään perustamalla tytäryrityksen Isoon-Britanniaan

LM Tietopalvelut, Pohjoismaiden johtava tietopalveluiden tarjoaja,  vahvistaa entisestään asemaansa Pohjois-Euroopassa avaamalla tytäryrityksen Oxfordiin, Isoon-Britanniaan.

LM Tietopalveluiden tavoitteena on vahvistaa Ison-Britannian markkina-alueella paikallisia asiakassuhteita tarjoamalla paikallista asiakaspalvelua. Viime vuonna LM Tietopalvelut valittiin Lontoon yliopistojen ostokonsortion (LUPC) tietopalveluiden ja julkaisutilausten puitetoimittajaksi.

Avain menestykseen paikallinen asiakaspalvelu ja toimivat palvelukonseptit

”LM Tietopalveluilla on nyt ihanteellinen tilaisuus viedä Ison-Britannian markkinoille Suomessa kehitettyjä uusia palvelukonsepteja tietopalvelualla. Menestyksemme esimerkiksi Lontoon yliopistojen ostokonsortion tarjouskilpailussa osoittaa, että LM Tietopalvelut on kilpailukykyinen. Yrityksen tavoitteena on tulevaisuudessa kasvattaa merkittävästi markkina-osuuttaan myös Ison-Britannian markkina-alueella,” LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen sanoo.

 “Panostamme toiminnassamme erityisesti paikallisen ammattitaitoisen asiakaspalvelun kehitämiseen sekä teknisesti edistyksellisiin e-aineistojen hankinta-, käyttö- ja hallinnointipalveluihin Isossa-Britanniassa,”Janne Järvinen kertoo.

Uusia palveluratkaisuja ja ERAMS-tuotteita Ison-Britannian markkinoille

LM Tietopalveluiden kilpailukykyinen hinnoittelu ja kokonaisvaltaiset e-aineistojen hallinnointiratkaisut lisäävät asiakasorganisaatioiden kustannustehokkuutta sekä elektronisten ja painettujen aineistojen käytettävyyttä.  Yritys tarjoaa asiakkailleen myös ammattitaitoisen teknisen tuen ja koulutuksen. LM  Tietopalvelut kehittää jatkuvasti uusia palveluita elektronisten aineistojen hallintaan ja lanseeraa uusia palveluita myös Isossa-Britanniassa vuoden 2011 aikana.

LM Information Delivery UK:n nimityksiä

LM Tietopalvelut on nimittänyt seuraavat henkilöt LM Information Delivery UK:n palvelukseen.  Tony Roche on nimitetty maajohtajaksi, Simon Jackson myyntipäälliköksi ja Carol Sherwood ja Vicki Bowden on nimitetty asiakaspalvelupäälliköiksi.

Tony Rochella on usean vuoden kokemus tietopalvelualalta. Lisäksi hänellä on useita alan luottamustehtäviä Isossa-Britanniassa. Roche toimii mm. Association of Subscription Agents -yhdistyksen johtokunnassa ja on aktiivisesti mukana UKSG:ssa, United Kingdom Serials Group- järjestössä. Molemmat organisaatiot pyrkivät kehittämään ja edistämään tietopalvelualaa elektronisten ja painettujen julkaisujen välitystoiminnan osalta.

Lisätietoja:

Janne Järvinen

LM Tietopalvelut

Tel. 050 563 66 76

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa. Palvelemme asiakkaitamme yli 20 eri maassa.