28.10.2014

LM Tietopalvelut julkistaa vuosikertomuksessaan saavuttaneensa ennätysliikevaihdon

- Neljäs kasvun vuosi, liiketoiminta jatkuu taloudellisesti vakaana -

Helsinki, 28 lokakuuta 2014 – LM Tietopalvelut raportoi tänään ennätysliikevaihdosta 56,6 miljoonaa euroa 31.5.2014 päättyneeltä tilikaudelta. Viime vuosien voimakas kansainvälinen kasvu on johtanut yhteensä kahdeksaan toimipisteeseen Suomessa, Tanskassa, Virossa, Alankomaissa, Norjassa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja viimeisimpänä Yhdysvalloissa. Tänä aikana konsernin liikevaihto on kasvanut keskimäärin 30 % vuosittain.

Viimeisimmät luvut heijastavat LM:n asemaa yhtenä johtavista julkaisunvälityspalveluiden tarjoajista kansainvälisesti, samalla sitoutuen vahvasti paikalliseen asiakaspalveluun ja paikallisosaamiseen jokaisessa toimintamaassaan.

Perheyrityksenä, yli 40 vuoden kokemuksella, LM jatkaa toimintaansa vakaana yhteistyökumppanina, kuten LM Tietopalveluiden CEO Janne Järvinen kertoo:

”Vuodesta 1972 lähtien LM on kasvanut jatkuvasti ja sopeutunut muuttuvaan toimintaympäristöönsä. Olemme ylpeitä julkaistessamme tämän vuosikertomuksen, joka vahvistaa menestystarinamme jatkumisen.”

Säilyttääkseen korkean palvelustandardin ja vastatakseen kasvuun, yhtiö etsii jatkuvasti lahjakkaita ammattilaisia alalta palvelukseensa. Kaikki avoimet työpaikat ovat internet-sivuilla Yritys-otsikon alla.

Lataa vuosikertomus täältä.

Lisätietoja:

Tristan Williams

Marketing and Communications Specialist

Puh: +358 50 348 3883

S-posti:

-ENDS-

NOTES TO EDITOR    

LM Tietopalvelut on kansainvälinen johtava tietopalveluiden ja julkaisutilausten tarjoaja. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, eAineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä eKirja- ja tietokantapalveluja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. 

Vuonna 1972 perustetun perheyrityksemme toiminnan kulmakivenä on pitkäjänteinen sitoutuminen asiakkaisiimme, liiketoimintaamme ja henkilöstöömme. Tarjoamme asiakkaillemme alan johtavia teknisiä ratkaisuja sekä asiantuntevaa, paikallista asiakaspalvelua.