27.8.2015

LM Tietopalvelut laajentaa toimintaansa Afrikkaan

LM Tietopalvelut, yksi johtavista kansainvälisesti toimivista julkaisutilausten ja tietopalvelujen tarjoajista, on avannut uuden toimiston Johannesburgiin Etelä-Afrikkaan. Uusi toimisto palvelee asiakkaita koko Afrikan mantereella.

Viime vuosien merkittävää kansainvälistä kasvua seuraten, LM Tietopalvelut on ilmoittanut laajentumisestaan Afrikan markkinoille. Yhdestoista maatoimisto on avattu Johannesburgiin Etelä-Afrikkaan. Uusi toimisto toimii alueellisena keskuksena tarjoten palveluja kustantajille, kirjastoille ja muille instituutioille koko mantereella.

Toimitusjohtaja Janne Järvisen mukaan uuden maatoimiston avaaminen Afrikkaan on luonnollinen kehitysaskel LM Tietopalvelut -konsernille:

“Olemme menestyneet ja kasvaneet vahvasti Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoilla viime vuosina. Siksi toiminnan laajentaminen Afrikkaan ja koko aluetta palvelevan tukikohdan luominen Johannesburgissa oli looginen askel LM Tietopalveluille. Me LM:llä uskomme, että alueen paikallistuntemus on avain parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen."

Afrikan tiimiä johtaa John Murray, jolla on kahdeksan vuoden kokemus tietopalvelutoimialasta alueella. Häntä tukee paikallinen tiimi, jonka muodostavat kolme asiantuntevaa myyntiin ja asiakaspalveluun keskittyvää henkilöstön jäsentä. Heillä on yhteensä yli 35 vuoden kokemus tilausten hallinnoinnista ja julkaisutoiminnasta.

“LM Tietopalveluista on nopealla vauhdilla tulossa todellinen kansainvälinen tekijä informaatioteollisuuden saralla, ja olen iloinen mahdollisuudesta päästä johtamaan erittäin kokenutta tiimiä yrityksen laajentuessa tänne”, Murray sanoo.

”Painopisteenämme on LM:n räätälöityjen ratkaisujen tarjoaminen kirjastoasiakkaille. Tarjontaamme kuuluu laaja valikoima tuotteita ja palveluita, kuten tilausten hallinnointia, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja, e-kirja- ja tietokantapalveluja sekä paljon muuta. Paikallinen tiimimme Johannesburgissa odottaa innolla pääsevänsä tarjoamaan parasta mahdollista käytännön ratkaisuihin yhdistettyä henkilökohtaista palvelua niin uusille kuin nykyisille asiakkaillemme kaikilla toimialoilla. Tavoitteenamme on vakiinnuttaa LM:n asema lisäarvoa tuovana liikekumppanina Afrikan mantereella."