31.8.2011

LM Tietopalvelut laajentaa toimintaansa Hollantiin

LM Tietopalvelut on perustanut Hollantiin LM Ingressus Information Delivery BV -yrityksen. Kyseessä on yhteisyritys tieto- ja kirjastopalveluiden tarjoaja Ingressuksen kanssa, jolla on paikallista kokemusta Hollannin markkinoilta 13 vuoden ajalta. LM Ingressus Information Delivery yhdistää paikallisen asiakaspalvelun ja kokemuksen paikallisista markkinoista edistyksellisiin teknisiin ratkaisuihin, jotka on kehitetty julkaisu- ja tietopalveluiden käyttöön ja hallintaan.

LM Ingressus palvelee asiakkaita eri markkinasegmenteistä, muun muassa akateemisia ja tutkimuskirjastoja, yleisiä kirjastoja, kaupunkeja ja kuntia, yrityksiä ja niiden tietopalveluita. Palveluihin kuuluvat julkaisujen välityspalvelut, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalvelut sekä e-kirja- ja tietokantapalvelut.

Paikallinen asiakaspalvelu ja edistykselliset työkalut julkaisujen välitykseen

LM Ingressuksen liiketoiminnan kulmakivenä ovat ammattitaitoinen paikallinen asiakaspalvelu sekä edistykselliset työkalut ja palvelut painettujen julkaisujen ja e-aineistojen hankintaan, käyttöön ja hallinnointiin.

LM Ingressuksella on 25 asiantuntevaa työntekijää, jotka tarjoavat projektinhallinta-, julkaisu-, koulutus- ja rekrytointipalveluita Hollannissa.

Uutta LM Ingressus Information Delivery -yritystä johtaa Ger de Bruyn, joka on itse kirjastonhoitaja. Ger de Bruynilla on pitkä työkokemus kirjastoalalta.

– LM Ingressus Information Deliveryn vahvuus Hollannissa on se, että meillä on tällä hetkellä vahva jalansija ja asiantuntemus Hollannin markkinoilla sekä kirjastoissa että muissa organisaatioissa. Perustamalla tämän yrityksen yhdessä LM Tietopalveluiden kanssa voimme yhdistää paikallisen ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja asiantuntemuksen julkaisujen ja e-aineistojen edistyksellisiin hallinnointi- ja käyttötyökaluihin, joka on tärkeä osa LM Tietopalveluiden palvelutarjontaa. Nyt voimme tarjota kirjastoille täydellisen palveluintegraation ja julkaisuihin liittyviä lisäpalveluita, minkä ansiosta kirjastot säästävät aikaa ja rahaa, toteaa johtaja Ger de Bruyn

LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen korostaa edistyksellisten työkalujen tärkeyttä e-aineistojen hallinnassa:

 – LM Tietopalvelut jatkaa hyväksi havaitulla linjalla, johon kuuluu nykyisten palvelukonseptien parantaminen, uusien tuotteiden kehittäminen ja toiminnan laajentaminen uusiin maihin. E-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluiden merkitys on kasvanut elektronisten aineistojen yleistymisen myötä, mikä asettaa uusia vaatimuksia kirjastojen palveluille. Tämä puolestaan luo uusia vaatimuksia tietopalveluiden tarjoajille, sanoo Janne Järvinen.

Uusia palveluita Hollannin markkinoille vuonna 2011

Hollantiin rantautumisen myötä LM Tietopalvelut julkaisee oman ERM-järjestelmän vuonna 2011. Uusi LibERM®-palvelu helpottaa e-aineistojen lisenssi- ja käyttäjätietojen hallinnointia, sillä kaikki olennaiset tiedot löytyvät samasta tietokannasta. LibERM integroidaan web-pohjaiseen LibNet 3.0 ®-tilaustenhallintatyökaluun, joka on kaikkien LM Tietopalveluiden asiakkaiden käytettävissä.

Lisätietoja:

LM Tietopalvelut -konserni

Janne Järvinen, toimitusjohtaja

Tel. +358 50 563 66 76

Sähköposti:

 

LM Ingressus Information Delivery

Ger de Bruyn, johtaja

Tel. 06 515 94 990

Sähköposti:

Lisätietoja palveluistamme on osoitteessa www.LMinfo.nl

LM Tietopalvelut -konserni

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut.Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluita sekä e-kirja- ja tietokantapalveluita.  Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä. Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen yritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Isossa-Britanniassa. Palvelemme asiakkaitamme yli 20 eri maassa.