25.1.2013

LM Tietopalvelut nimittänyt Carola Skrutvoldin Norjan Country Manageriksi

LM Tietopalvelut on nimittänyt Carola Skrutvoldin Norjan Country Manageriksi. Nimitys vahvistaa yrityksen Norjan maakonttorin paikallista asiantuntemusta ja asiakaspalvelua. LM Tietopalvelut on tarjonnut norjalaisille kirjastoille ja yrityksille palveluita julkaisujen hankintaan, käyttöön ja hallinnointiin vuodesta 2010.

Country Manageriksi nimitetyllä Carola Skrutvoldilla on 20 vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä. Kolme viimeistä vuotta hän on työskennellyt ruotsalaisen kemikaaliyrityksen maajohtajana Norjassa.

“Työhistoriassani keskeisessä roolissa ovat olleet ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä yritysten kasvun ja markkinoiden laajenemisen varmistaminen. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan LM Tietopalveluiden toimintaa Norjassa. Tavoitteenamme on, että LM Tietopalveluista tulee tietopalveluiden norjalainen markkinajohtaja”, Skrutvold kertoo.

LM Tietopalvelut avaa uuden toimiston Osloon

Nimityksen ohella LM Tietopalvelut vahvistaa toimintaansa Norjassa avaamalla uuden toimiston Osloon, osoitteeseen Dronning Eufemias gate 16. Toimistolla on tärkeä rooli LM:n laajenevan asiakaskunnan palvelemisessa Norjassa, ja sen myötä kirjastot ja yritysten tietopalvelut pääsevät entistä helpommin käsiksi laadukkaisiin ERAMS-ratkaisuihin sekä asiantuntevaan asiakaspalveluun.

“Haluamme toivottaa kaikki asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi uudelle toimistollemme. Asiakkaillemme tutun Rosanna Einvikin asiakaspalvelussamme työskentelee nyt myös Anja-Terese Barkås.”

Kustannustehokkaita ja kokonaisvaltaisia ERAMS-ratkaisuja Norjan markkinoille

LM Tietopalvelut aikoo jatkaa Norjassa tulevaisuudessakin kilpailukykyisen hinnoittelun ja e-aineistojen käyttöön ja hallinnointiin tarkoitettujen palveluiden tarjoamista. Tavoitteena on, että yrityksen asiakkaat pystyvät kasvattamaan toimintansa kustannustehokkutta sekä hallinnoimaan aiempaa paremmin sekä elektronisia että painettuja aineistoja.

“Tunnistamme kirjastomaailman nopeasti muuttuvan ympäristön asettamat paineet, kuten teknologisten ratkaisujen käyttöönoton lisääntymisen sekä aineistojen laadun ja määrän nopean muutoksen. Asiakkaillamme on myös jatkuva tarve räätälöidylle ja paikalliselle palvelulle. Haluamme osaltamme vastata näihin haasteisiin”, summaa LM Tietopalvelut -konsernin toimitusjohtaja Janne Järvinen