17.12.2012

LM Tietopalvelut on nimittänyt Katarina Standarin palvelukseensa

Katarina Standar on aloittanut LM TIetopalveluiden palveluksessa 3.12.2012 tittelillä Head of Electronic Resource Department. Yliopistokoulutetulla Standarilla on työkokemusta informaatioalalta lähes kahdenkymmenen vuoden verran. Hän on työskennellyt vastaavissa rooleissa esimerkiksi Uppsalan yliopistokirjastossa sekä Ruotsin keskuspankissa ja parlamentin kirjastossa.

 

Standar vahvistaa osaltaan LM Tietopalveluiden elektronisiin aineistoihin sekä niiden käyttö- ja hallinnointipalveluihin keskittyvää ammattitaitoista tiimiä.

 

“Työhistoriani aikana olen keskittynyt erityisesti elektronisiin julkaisuihin, tietokantoihin, lisensseihin ja e-kirjoihin. Myös kirjastojärjestelmät ja aineistojen saatavuus ovat olleet keskeinen osa työtäni. Olen huomannut, että e-aineistojen kanssa työskenneltäessä on tärkeää olla järjestelmällinen ja hyvä viestijä. Entisenä kirjastoalan ammattilaisena ja välityspalveluiden sekä kustantajien asiakkaana minulla on ensikäden kokemusta niistä tuotteista ja palveluista, joita LM Tietopalvelut tarjoaa. Olen innoissani uudesta roolistani LM Tietopalveluissa”, Standar kertoo.