16.4.2015

LM Tietopalvelut ostaa alankomaalaisen Broekhuis Business Services BV:n julkaisunvälitysliiketoiminnan 

LM Tietopalvelut, yksi johtavista kansainvälisistä julkaisunvälitys- ja tietopalveluyrityksistä, on ilmoittanut ostavansa julkaisunvälitysliiketoiminnan alankomaalaiselta Broekhuis Business Services BV:ltä. 

Broekhuis Business Services BV:n julkaisunvälitysliiketoiminta on siirretty 1.4.2015 alkaen LM Tietopalveluille. Uusia asiakkaita palvelee tietoasiantuntijoiden tiimi Deventerissä. 

Hankinta kuvaa yhtä merkkipaalua LM Tietopalveluiden jatkuvasti kasvavassa kansainvälisessä liiketoiminnassa, kuten LM Tietopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Janne Järvinen kertoo: 

“Broekhuis:lla on pitkä julkaisunvälityshistoria Alankomaisssa. Olemme iloisia voidessamme lisätä tämän osaamisen LM Tietopalveluiden yli 40 vuoden kokemukseen alalta. Broekhuis:lta LM:lle siirtyvät asiakkaat pääsevät hyödyntämään innovatiivisia julkaisunhallintapalveluitamme ja elektronisten sisältöjen palveluitamme, silti täysin paikallisen asiakaspalvelun avulla.” 

Ronald van Dieen, LM Tietopalveluiden Alankomaiden maajohtaja sanoo, että siirto on positiivinen askel eteenpäin niin Broekhuis:n asiakkaille kuin nykyisille LM:n asiakkaillekin: 

“Toivotamme uudet Broekhuis:n asiakkaat erittäin lämpimästi tervetulleeksi LM:lle. Olemme varmoja, että he huomaavat välittömästi siirtymisen edut. Uudet asiakkaat voivat esimerkiksi välittömästi ottaa käyttöönsä edistyksellisen tilaustenhallintatyökalumme, LibNet:n, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden joustavaan ja helppoon tilaustenhallintaan koko tilauksen elinkaaren ajan, niin painetun kuin elektronisenkin aineiston osalta, napinpainalluksella.” 

”Kuten aina, LM Tietopalvelut on edelleen sitoutunut huippuluokan asiakaspalveluun ja menestyksemme avain onkin kokenut tiimimme, joka tukee asiakkaitamme joka vaiheessa. Asiakaskuntamme nyt kasvaessa, kasvaa myös tiimimme ja hyvillä mielin ilmoitammekin kasvattavamme asiakaspalvelutiimiämme Deventerissä.”