16.3.2016

LM Tietopalvelut Oy nimittää Heli Jääskeläisen asiakaspalvelupäälliköksi

Heli Jääskeläinen on nimitetty asiakaspalvelupäälliköksi LM Tietopalvelut Oy:öön, yhteen johtavista kansainvälisistä tietopalveluiden ja julkaisunvälityksen tarjoajista. 

Helillä on 8 vuoden työkokemus alalta. Hän aloitti LM Tietopalveluilla vuonna 2008 ja on työskennellyt pääkonttorin myyntiosastolla ja tukenut yhtiön eurooppalaisia maakonttoreita myyntipäällikön roolissa. Kahden vuoden perhevapaan jälkeen oli luontevaa hyödyntää Helin laajaa toimiala- ja markkinaosaamista uudessa roolissa asiakaspalvelun päällikkönä, sanoo LM Tietopalveluiden varatoimitusjohtaja Jussi Kettunen. 

“Olemme erittäin iloisia voidessamme kertoa Helin paluusta ja hänen uudesta roolistaan asiakaspalvelussamme. Meille LM Tietopalveluissa ensiluokkainen asiakaspalvelu on liiketoimintamme ytimessä. Tämän uuden roolin, jossa Heli johtaa asiakaspalveluamme kansainvälisesti, tavoitteena on parantaa palveluosaamistamme entisestään. Helin kattava osaaminen markkina-alueiltamme antaa hänelle vahvan pohjan kehittää yhteisiä prosesseja ja jakaa parhaita käytäntöjä koko konsernissamme asiakastyytyväisyytemme parantamiseksi edelleen.” 

“On hienoa tulla takaisin”, sanoo Heli. ”Muutaman viime vuoden aikana LM Tietopalvelut on kasvanut globaaliksi ja odotan päästä työskentelemään lahjakkaiden tiimiemme kanssa eri maista ja kehittämään hyvää työtä, jota asiakaspalvelumme jo tekee.”