12.4.2013

LM Tietopalvelut tuo markkinoille RBD-tuotteet yhteistyössä DCA Partnersin kanssa

DCA on nimittänyt LM Tietopalvelut avainjälleenmyyjäkseen vahvistaakseen RBdigital-tuotteidensa myyntiä Pohjoismaissa. DCA tarjoaa Zinio For Libraries-, OneClickDigital e-audio- ja Indieflix-tuotteita, jotka ovat herättäneet paljon kiinnostusta suomalaisissa, norjalaisissa, tanskalaisissa ja ruotsalaisissa kirjastoissa. Yhteistyö on alkanut lupaavasti.

DCA:n RBD-tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi uudenlaiset audio- ja videopalvelut. Yritys valitsi LM Tietopalvelut yhteistyökumppanikseen, koska LM on johtava elektronisten aineistojen tarjoaja Pohjoismaissa. LM Tietopalveluilla on myös paikalliset toimistot ja asiantuntevat asiakaspalvelutiimit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteistyö on alkanut lupaavasti ja keskustelut aineistojen hankinnasta ovat käynnistyneet jo useissa isoissa kirjastoissa ja konsortioissa.

“Pohjoismaissa yleisillä kirjastoilla on vahva ymmärrys niiden yhteiskunnallisesta tehtävästä. Siksi kirjastoille on tärkeää hankkia sellaista elektronista sisältöä, joita niiden asiakkaat aidosti haluavat käyttää. Meidän aineistomme vastaavat osaltaan tähän tarpeeseen”, kertoo Barney Allan, Director, DCA Partners.

LM Tietopalvelut on erittäin tyytyväinen yhteistyön alkamisesta DCA:n kanssa.

“Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita markkoinoille tuotavaksi, ja RBD-tuotteet herättivät heti kiinnostuksemme. Zinion vahva sisältötarjoama yhdistettynä RBD:n rajoittamattoman käytön malliin on erittäin kilpailukykyinen. Olemme innoissamme myös OneClickDigital- tuotteen yksinoikeudella tarjottavista e-audio-sisällöistä, joita tuotetaan sekä Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Nämä tuotteet tarjoavat sisältöä ja käyttökokemusta, joita kirjastot tällä hetkellä arvostavat ja kaipaavat”, kertoo Menno Nijssen, Sales Director, Databases, LM Tietopalvelut.

Lisätietoa sähköpostitse osoitteesta .