13.8.2012

LM Tietopalvelut valittu LUPC:n ensisijaiseksi toimittajaksi 

LM Tietopalvelut on valittu Lontoon yliopistojen ostokonsortion (London Universities Purchasing Consortium) ensisijaiseksi toimittajaksi. Ensisijainen asema myönnettiin kahdessa luokassa: painettujen ja elektronisten julkaisujen välityspalveluissa sekä e-aineistojen haku- ja hallinnointipalveluissa. Valinta vahvistaa LM Tietopalveluiden asemaa yhtenä Euroopan johtavista välitys- ja tietopalvelujen toimittajista yliopisto- ja tutkimuskirjastoille.

LM Tietopalvelut on tarjonnut LUPC:n jäsenkirjastoille useita tiedonhankinnan ja -hallinnan asiantuntijapalveluja ja teknisiä ratkaisuja vuodesta 2010 alkaen. Uusi, kaksivuotinen sopimus LUPC:n kanssa tulee voimaan elokuussa 2012 ja korvaa aiemman sopimuksen.

"Valinta LUPC:n ensisijaiseksi toimittajaksi on osoitus palveluidemme ja osaamisemme korkeasta tasosta ja Iso-Britannian toimintojemme laadukkuudesta. Uusi sopimus on luonnollinen jatko LUPC:n vuoden 2010 tarjouskilpailun perusteella laaditulle puitesopimukselle sekä viime vuonna SUPC:n (Southern Universities Purchasing Consortium -ostokonsortion) kanssa solmitulle puitesopimukselle, toteaa Janne Järvinen, LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja.

Asiantunteva palvelu on LM Tietopalveluiden vahvuus

LM Tietopalvelut tarjoaa ammattitaitoista asiakaspalvelua ja henkilökohtaista asiakastukea. Yrityksen erinomaiset verkkotyökalut ja Electronic Resource Consulting -palvelut varmistavat sekä elektronisten että painettujen julkaisujen vaivattoman hallinnan ja käytön.

"LUPC:n jäsenet saavat laadukasta palvelua, joten tilausten tekeminen ja uudistaminen  toimii luotettavasti ja tehokkaasti. Ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalvelujen ansiosta LUPC:n jäsenkirjastot voivat parantaa kustannustehokkuuttaan ja tehostaa elektronisten aineistokokoelmiensa hallintaa.”, toteaa Tony Roche, LM Information Delivery UK:n maajohtaja.

Jatkuva tuotekehitys on markkinajohtajuuden avain

LM Tietopalveluiden strategia on jatkuvasti kehittää nykyisiä tuote- ja palvelukonsepteja sekä uusia tuotteita ja palveluita. E-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalvelujen merkitys kasvaa entisestään, sillä elektroniset aineistot asettavat uusia vaatimuksia kirjastopalveluille ja tietoaineistojen välittäjän palvelukonsepteille.

"Olemme esitelleet asiakkaillemme jatkuvasti uusia laadukkaita palveluja, kuten Summon-hakupalvelun, LibNet®-tilaushallintatyökalun ja LibERM- e-aineistojen hallinnointipalvelun. Edistyneet palveluratkaisumme vapauttavat kirjastoasiakkaidemme resursseja aikaa vieviltä manuaalisilta tehtäviltä", Roche tiivistää. 

Lisätietoja antaa:

Janne Järvinen
toimitusjohtaja
Puh. +358 9 5424 6650
Sähköposti:

Tony Roche
maajohtaja
puh. + 44 (0) 780 3002506
Sähköposti:

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, UK:ssa ja Hollannissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 20 eri maassa.