31.8.2011

LM Tietopalvelut valittu SUPC-puitetoimittajaksi

LM Tietopalvelut on valittu Southern Universities Purchasing Consortium (SUPC) ja Higher Education Purchasing Consortium (HEPCW) puitetoimittajaksi. Sopimus kattaa painettujen ja elektronisten julkaisujen välityspalvelut sekä e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalvelut konsortioiden yli sadalle jäsenelle. LM Tietopalvelut tarjoaa jäsenkirjastoille laajan valikoiman asiantuntijapalveluita ja kustannustehokkaita tuotteita tiedonhankintaan ja -hallintaan.

SUPC- ja HEPCW-jäsenet saavat nopeaa palvelua, jotta tilausten tekeminen, hakeminen ja uusiminen sujuisi ripeästi ja luotettavasti. LM Tietopalveluiden kilpailukykyisen hinnoittelun sekä kokonaisvaltaisesti e-aineistojen käyttöä ja hallinnointia tukevien palveluiden avulla jäsenkirjastot voivat parantaa kustannustehokkuuttaan ja hallita paremmin elektronisia kokoelmiaan.

"Olemme ylpeitä siitä, että meidät on valittu SUPC- ja HEPCW-puitetoimittajaksi. Sopimus vahvistaa asemaamme Ison-Britannian markkinoilla ja akateemisten kirjastojen parissa. Strategiamme on kehittää jatkuvasti yhä laadukkaampia ja teknisesti toimivampia ratkaisuja sekä palvelukonsepteja akateemisten kirjastojen käyttöön. Uudet palvelut parantavat tehokkuutta, säästävät aikaa tiedonhaussa sekä helpottavat tiedon käyttöä ja hallintaa", toteaa LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen.

Ammattitaitoista paikallista asiakaspalvelua Isossa-Britanniassa ja Irlannissa

LM Tietopalvelut perusti paikallisen tytäryrityksen Isoon-Britanniaan vuonna 2010 palvellakseen Isossa-Britanniassa ja Irlannissa olevia asiakkaita. LM Information Delivery UK palvelee ja tukee kirjastoja ja yritysasiakkaita paikallisesti sekä tarjoaa uusia e-aineistoihin liittyviä palveluita. Viime vuonna LM Tietopalvelut valittiin yhdeksi Lontoon yliopistojen ostokonsortion (LUPC) kolmesta tietopalveluiden ja julkaisutilausten puitetoimittajasta Isossa-Britanniassa.

LM Information Delivery UK:n maajohtajalla Tony Rochella on monen vuoden kokemus tietopalvelualalta. Roche toimii mm. Association of Subscription Agents -yhdistyksen johtokunnassa ja on aktiivisesti mukana UKSG:ssa, United Kingdom Serials Group -järjestössä. Molemmat organisaatiot pyrkivät kehittämään ja edistämään tietopalvelualaa elektronisten ja painettujen julkaisujen välitystoiminnan osalta.

LM on hiljattain rekrytoinut Isossa-Britanniassa useita ammattilaisia, joilla on laaja kokemus tietopalvelualalta. Konsernin toimitusjohtaja Janne Järvinen uskoo, että ammattilaisten tietämyksellä ja asiantuntemuksella on merkittävä myönteinen vaikutus asiakkaisiin ja heidän saamaansa palveluun.

 

Jatkuva tuotekehitys on avain johtavaan markkina-asemaan

LM Tietopalvelut tarjoaa julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluita sekä e-kirja- ja tietokantapalveluita. Yritys on kehittänyt helppokäyttöisiä sähköisiä työkaluja asiakkailleen. Elektroniset ja painetut julkaisut toimitetaan nopeasti ja luotettavasti tehokkaan tilausten hankinta- ja hakuprosessin sekä raportointityökalujen ansiosta. LM Tietopalveluiden avulla hankinta, käyttö ja hallinnointi on helppoa tilauksen koko keston ajan.

Yrityksen edistykselliset työkalut ja ammattitaitoinen Electronic Resource Consulting -palvelu yksinkertaistavat elektronisten ja painettujen julkaisujen hallintaa ja käyttöä. Painettujen ja elektronisten julkaisujen innovatiivisten hallinnointituotteiden avulla LM Tietopalvelut voi tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia e-aineistojen hallinta- ja arviointipalveluita. Ne parantavat kustannustehokkuutta ja helpottavat SUPC-jäsenkirjastojen elektronisten kokoelmien hallintaa.

LM Tietopalvelut jatkaa hyväksi havaitulla linjalla, johon kuuluu nykyisten palvelukonseptien parantaminen ja uusien tuotteiden kehittäminen. E-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluiden merkitys on kasvanut, sillä e-aineistot asettavat uusia vaatimuksia kirjastopalveluille ja tietopalveluiden palvelukonsepteille.

Lisätietoja:

LM Tietopalvelut -konserni

Janne Järvinen

Toimitusjohtaja

Tel. +358 50 563 66 76

Sähköposti:

 

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluita sekä e-kirja- ja tietokantapalveluita.  Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä. Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen yritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Isossa-Britanniassa ja Hollannissa. Palvelemme asiakkaitamme yli 20 eri maassa.