23.10.2013

LM Tietopalvelut yhteistyöhön Third Ironin kanssa: BrowZine saatavilla nyt myös Pohjois-Euroopassa

BrowZine on sovellus, joka toimii saumattomasti kirjastoasiakkaidemme hankkimien aineistojen kanssa. Sovelluksen avulla aineistojen loppukäyttäjät voivat luoda omaan mobiililaitteeseensa virtuaalisen akateemisten ja tieteellisten julkaisujen lehtihyllyn. LM Tietopalveluilla on yksinoikeus BrowZinen jälleenmyyntiin Pohjois-Euroopassa. Sovellus täydentää osaltaan LM Tietopalveluiden jatkuvasti kasvavaa innovatiivisten tuotteiden valikoimaa.

BrowZine mahdollistaa täysin uudenlaisen tavan käyttää akateemisia julkaisuja: käyttäjät näkevät uudet ja kiinnostavimmat julkaisut heti niiden ilmestyttyä omalla mobiililaitteellaan, ja voivat selailla ja lukea niitä vaivattomasti.

“BrowZine soveltuu erittäin hyvin julkaisujenhallinta- ja tietokantatuotteidemme valikoimaan sekä yleiseen strategiaamme: haluamme tarjota asiakkaillemme uusia ja innovatiivisia tuotteita, jotka täydentävät nykyistä valikoimaamme. Minulle BrowZine edustaa akateemista versiota Ziniosta (LM:n yksinoikeudella myymä tuote), ja myös tämän vuoksi se on erinomainen lisä valikoimaamme", Menno Nijssen, Database Director, LM Tietopalvelut, toteaa.

BrowZinen avulla käyttäjät voivat valikoida heille tärkeimpiä julkaisuja kirjaston kokoelmasta ja open access-lähteistä. Näin käyttäjät voivat luoda omalle mobiililaitteelleen räätälöidyn valikoiman. Lisäksi sovellus ilmoittaa, kun uusin julkaisunumero on ilmestynyt.

“BrowZine ryhmittelee ja järjestää kirjaston tilaamat ja open access -julkaisut organisoidulla ja helposti selattavalla sekä luettavalla tavalla, jolloin ihmisillä on nopea yhteys juuri siihen sisältöön, josta he aidosti pitävät ja jota he haluavat käyttää. Olen ylpeä siitä, että Third Iron on valinnut LM Tietopalvelut edustamaan itseään ja tuotteitaan Pohjois-Euroopassa", Nijssen kertoo.

Kendall Bartsch, CEO, Third Iron sanoo:

“BrowZine on saanut erittäin hienon vastaanoton kirjastoalan ammattilaisten ja tutkijoiden keskuudessa ympäri maailman. Olemme iloisia yhteistyöstä LM Tietopalveluiden kanssa ja haluammekin tarjota ensiluokkaista palvelua kaikille kirjastoille Pohjois-Euroopassa."