25.11.2010

LM Tietopalvelut valittu ainoaksi tietoaineistojen välittäjäksi Ruotsin valtiolle

LM Tietopalvelut on valittu puitesopimuksella ainoaksi kausijulkaisujen välittäjäksi Ruotsin valtion alaisille organisaatioille. LM Tietopalvelut toimittaa ruotsalaisten ja kansainvälisten julkaisujen lisäksi e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja yhteensä 252 organisaatiolle. Puitesopimuksen piiriin kuuluvat esimerkiksi Ruotsin yliopistokirjastot, tutkimuslaitokset, valtion virastot ja muut organisaatiot.

Sopimus allekirjoitettiin syksyllä 2010 ja on voimassa vuoteen 2012. Sopimus sisältää myös 2 vuoden option, joka käytännössä merkitsee että sopimus päättyy viimeistään vuonna 2014. LM Tietopalvelut valittiin palveluntarjoajaksi laadukkaan paikallisen asiakaspalvelun, korkealuokkaisten e-aineistojen hallinnointipalvelujen sekä kilpailukykyisen hinnan perusteella. LM Tietopalvelut on Pohjoismaiden suurin ja vanhin tietoaineistojen välityspalveluiden tarjoaja.

LM Tietopalvelut tarjoaa julkiselle sektorille laajan valikoiman palveluita. Palveluvalikoimaan kuuluvat julkaisujen välityspalvelut, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalvelut sekä e-kirja- ja tietokantapalvelut.

”Olemme erittäin ylpeitä, että meidät on valittu puitesopimuksella ainoaksi palveluntarjoajaksi Ruotsin valtiolle. Sopimus vahvistaa LM Tietopalveluiden paikallista asemaa Ruotsissa ja johtavan palveluntarjoajan asemaamme Pohjoismaissa. Odotamme yhteistyöltä paljon, ja strategiamme on jatkuvasti kehittää ja parantaa LM Tietopalveluiden teknisten ratkaisujen ja palveluiden laatua ja toimivuutta”, kertoo Zahra Touil, LM Tietopalveluiden Ruotsin maajohtaja. 

Paikallinen asiakaspalvelu avain menestykseen Ruotsissa

Ammattitaitoinen ja kokenut paikallinen asiakaspalvelu ja yrityksen innovatiiviset tietotekniset ratkaisut ovat avain LM Tietopalveluiden menestykseen Ruotsissa. LM Tietopalveluiden tavoitteena on vahvistaa markkinajohtajan asemaansa Pohjoismaiden alueella.

LM Tietopalvelut tarjoaa tietoaineistojen välityspalveluita yli 10 000 asiakkaalle Pohjois-Euroopassa ja Baltian maissa. Yrityksellä on liiketoimintaa myös muissa Euroopan maissa, kuten Iso-Britanniassa ja Venäjällä. 

Lisätietoja:

Janne Järvinen

LM Tietopalvelut

gsm. 050 563 66 76

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa. Palvelemme asiakkaitamme yli 20 eri maassa.