3.11.2016

LMTietopalvelut julkaisee vuosikertomuksen 2016: erinomainen luottoluokitus säilyy ennallaan

Johtaviin kansainvälisiin tietopalveluiden ja julkaisutilausten tarjoajiin lukeutuva LM Tietopalvelut on tänään julkistanut vuosikertomuksensa vuodelta 2016. Dun & Bradstreet säilyttää vahvan tuloksen perusteella LM:n erinomaisen luottoluokituksen.

Tilinpäätöksen mukaan LM Groupin liikevaihto on kasvanut edellisvuoden 128 miljoonasta eurosta 133 miljoonaan. Yhtiö odottaa kasvun jatkuvan alkaneella tilikaudella 2016–17, sillä eräillä keskeisillä markkinoilla saatiin heti tilikauden alkuun merkittäviä uusia asiakkuuksia.

Vahvan tuloksen ansiosta LM:n erinomainen luottoluokitus säilyy entisellään. Maailman johtavan liiketoimintatiedon tuottajan Dun & Bradstreetin myöntämä luottoluokitus perustuu riippumattomaan tilintarkastukseen ja kertoo osaltaan LM Tietopalveluiden vankasta rahoitusasemasta. 

– Tuloksessamme näkyy LM:n sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kova ja sitkeä työ eri puolilla maailmaa. LM Group jatkaa kasvua ja laajentaa toimintaansa uusille alueille, mutta päämäärämme pysyvät entisellään: tarjota asiakkaillemme paikallisesti parasta palvelua ja osaamista sekä pysyä taloudellisesti vakaana ja toimittajiemme luottamana yhteistyökumppanina. Taloudellinen tulos ja moitteeton luottoluokitus ovat selkeitä merkkejä siitä, että olemme oikealla tiellä, kommentoi LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen.

Vuosikertomustilaukset pyydetään alla mainittujen yhteystietojen kautta.