5.1.2012

Lundin yliopisto valitsee Summonin hakupalvelukseen

Lundin Yliopisto, joka on luokiteltu pohjoismaiden parhaimmaksi yliopistoksi Times Higher Educations 2011/2012 luokittelun mukaan, on valinnut Summonin ensisijaiseksi hakupalveluksi nettisivuillaan. Yliopisto kuuluu Ruotsin vahvimpiin tutkimusyliopistoihin ja yliopisto ajaa aktiivisella tavalla avointa pääsyä kirjaston materiaaleihin. Tukeakseen tätä tehtävää, yliopisto on valinnut Summon Discovery -hakupalvelun, joka luo ilmaisen ja autentikoimattoman online-pääsyn tieteelliseen tutkimusmateriaaliin.

Christel Smith, Lundin yliopiston sähköisen kirjaston johtaja, toteaa Serials Solutionsin antamassa tiedotteessa yliopiston henkilökunnan olleen vaikuttuneita nopeasta ja sujuvasta käyttöönottoprosessista. Summon hakupalvelun ansiosta yliopisto pystyy tarjoamaan välittömän pääsyn kirjaston laajoihin sähköisiin aineistoihin.

Summon on Serials Solutionsin tarjoama hakupalvelu. Summon on saanut lämpimän vastaanoton pohjoismaissa ja palvelu on otettu käyttöön monessa ruotsalaisessa korkeakoulussa. Chalmersin teknillinen korkeakoulu valitsi Summonin hakupalvelukseen vuonna 2012 ja Blekinge teknillinen korkeakoulu otti palvelun käyttöön kevään 2011 aikana. Palvelu on saanut lämpimän vastaanottonsa johtuen käyttöliittymän käyttäjäystävällisyydestä, sen nopeista ja relevanteista hakutuloksista sekä palvelun nopeasta käyttöönottoprosessista.

LM Tietopalvelut toimii Serials Solutionsin tuoteperheen, kuten Summonin, Pohjoiseurooppalaisena välittäjänä. Lisätietoja saatte nettisivuiltamme tai olemalla yhteydessä alla olevaan yhteyshenkilöön.

Lisätietoja

Janne Järvinen, toimitusjohtaja

+358 9 5424 6650

LM Tietopalvelut Oy

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, UK:ssa ja Hollannissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 20 eri maassa.