10.5.2012

Nels Jensen nimitetty LM Tietopalveluiden Tanskan maajohtajaksi

LM Tietopalveluiden Tanskan maajohtajaksi on nimitetty Nels Jensen. Jensenin vastuulla on LM Tietopalveluiden palvelutarjonnan kehittäminen Tanskan markkinoilla sekä LM Tietopalveluiden Kööpenhaminassa sijaitsevan maatoimiston toimintojen johtaminen.

Nels Jensenillä on yli 15 vuoden kokemus julkaisu- ja tietopalvelualalta. Aiemmin hän  on työskennellyt mm. Swetsin Pohjoismaiden kaupallisena johtajana. Jensen on nimitetty myös LM Tietopalveluiden johtoryhmän jäseneksi.

“LM Tietopalveluiden tavoitteena on tarjota uusia tehokkaita palvelukonsepteja asiakkaillemme Tanskassa. Vahvuutemme on paikallinen ammattitaitoinen asiakaspalvelu sekä edistykselliset e-aineistojen hankinta, käyttö- ja hallinnointipalvelut”, Maajohtaja Nels Jensen kertoo.

”Yrityksemme tavoitteena on tulevaisuudessa kasvattaa merkittävästi markkina-osuuttaan Tanskassa. Asiakkaiden kiinnostus uusiin palvelumalleihimme on osoittautunut, että tehokkaille hankinta- ja hallinnointipalveluillemme on kysyntää myös Tanskassa”, LM Tietopalveluiden toimitusjohtaja Janne Järvinen sanoo.

 LM Tietopalvelut avasi Tanskan maatoimiston vuonna 2010. Köpenhaminassa sijaitsevassa maatoimistossa työskentelee ammattitaitoinen paikallinen myynti- ja asiakaspalvelutiimi, jolla on vahva paikallinen kirjasto- ja tietopalvelualan tuntemus.

Yhteystiedot

Janne Järvinen

Toimitusjohtaja, LM Tietopalvelut

Puhelin: +358 9 5424 6650

Fax: +358 9 753 3468

Sähköposti:

LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on Pohjois-Euroopan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat akateemiset ja tutkimuskirjastot, sairaalat ja sairaalakirjastot, yleiset kirjastot, kaupungit ja kunnat, yritykset sekä niiden tietopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme julkaisujen välityspalvelua, e-aineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluja sekä e-kirja- ja tietokantapalveluja. Palvelumme tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hankintaa ja hallintaa sekä e-julkaisujen ja aineistojen sujuvaa käyttöä.

Vuonna 1972 perustettu LM Tietopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan kulmakiven muodostavat edistykselliset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, UK:ssa ja Hollannissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 20 eri maassa.