7.8.2006

LehtiMarket tehostaa e-julkaisujen käyttöä ja hallinnointia PrettyCirc4 lehtijärjestelmässä

LehtiMarket ja PrettyBit laajentavat yhteistyötään elektronisissa julkaisuissa
 

LehtiMarket Oy ja PrettyBit Software Oy ovat julkaisseet uuden integrointipalvelun tehostaakseen asiakkaiden elektronisten julkaisujen käyttöä. Palvelun avulla voidaan integroida LehtiMarketin elektronisten julkaisujen portaali Electronic Journal Access & Management Suite (EJAMS) yhteen PrettyCirc4-lehtijärjestelmän kanssa. Tällöin PrettyCirc4:n hallinnoijilla ja loppukäyttäjillä on aina käytössään elektroniset lehdet ja niiden ajantasaiset URL -osoitteet.

”Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet tätä ominaisuutta, joka merkittävästi tehostaa ja helpottaa elektronisten julkaisujen käyttöä. Panostamme jatkuvasti uusiin palveluihin, joilla asiakkaamme voivat helpommin hallita e-julkaisuja. PrettyBit on ollut erinomainen yhteistyökumppani tässä kehitystyössä”, kertoo LehtiMarket Oy:n toimitusjohtaja Janne Järvinen.

Integraation avulla kirjastojen ei tarvitse itse ylläpitää PrettyCirc4:ssä e-julkaisujen URL -osoitteita ja loppukäyttäjät saavat myös helposti kaikki e-julkaisut käyttöönsä.

”Kehitystyö LehtiMarketin kanssa elektronisissa julkaisuissa on ollut luonnollinen jatkumo aiemmalle yhteistyöllemme. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää palveluitamme vastaamaan tietopalveluasiakkaiden elektronisten julkaisujen tarpeita”, toteaa PrettyBit Software Oy:n tuotepäällikkö Ari-Pekka Kangasmäki.

Lisätietoja:

LehtiMarket Oy
Janne Järvinen
p. 09–54246650
Sähköposti:

Lisätietoja:

PrettyBit Software Oy
Ari-Pekka Kangasmäki
p. 010 820 4041
Sähköposti:


LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

Lisää tietoa www.lehtimarket.fi

PrettyBit Software Oy on tietopalvelu- ja kemikaalihallintaohjelmistoihin erikoistunut suomalainen palveluyritys, joka on kehittänyt ja toimittanut tietopalveluohjelmistoja jo vuodesta 1985. Valmistamme mm. Suomen eniten myytyjä kirjasto- ja lehtijärjestelmiä.

Lisää tietoa www.prettybit.fi