12.12.2012

Sanomalehtipalvelu ePress uudistuu


Kotimaiset sanomalehdet yhteen kokoava ePress-palvelu uudistuu. Entistä nopeamman ja helppokäyttöisemmän alustan avulla e-lehtien lukeminen on entistäkin helpompaa. Uudistuksen myötä myös uusien numeroiden ilmestymisvarmuus paranee ja itse palvelun ilme päivittyy

HELPOMPI KÄYTTÖ, UUDET OMINAISUUDET

ePress-palvelua on kehitetty yhdessä käyttäjien kanssa ja olemmekin uudistaneet palvelua juuri lukijoiden toiveiden perusteella. Uudistettu palvelu tuo asiakkaillemme käyttöön entistä selkeämmän, nopeamman sekä helppokäyttöisemmän lukualustan. Toimintaperiaate pysyy pitkälti vanhan kaltaisena, joten käyttäjien näkökulmasta muutoksiin tottuu vaivatta. Erityisesti nopeammat sivunkäännöt ovat saaneet positiivista palautetta testiasiakkaiden parissa.

Palveluun on tullut myös uusia toimintoja. Muun muassa uutena kieliversiona englanti, yksittäisen lehden haku nimekkeistä, nopeampi ja helppokäyttöisempi sisällönhaku, selkeämmät hakutulokset sekä arkistolehtien loogisempi haku ja järjestys. Lisäksi palvelun ilme on päivitetty ja tulostustoimintoa on parannettu.

Edellisten parannusten lisäksi tulossa on myös kokonaan uusi tilastotyökalu, jolla kukin asiakas saa helposti ja nopeasti haettua omat käyttötilastot reaaliaikaisesti.

Uuden yhteistyökumppanin ja seuraavan vaiheen päivityksien mukana uskomme saavamme myös kokonaan uutta sisältöä palveluun. Näiden lisäksi myös lehtien ilmestymisvarmuus on parantunut merkittävästi.

ePress-palvelu säilyy samassa osoitteessa (www.epress.fi) eivätkä muutokset edellytä asiakkaan päässä muutoksia tai päivityksiä. Päivitys astuu voimaan viikkojen 50 ja 51 aikana. Toivottavasti uusi ePress helpottaa ja lisää palvelun käyttöä entisestään!

Lisätietoja: 

Aleksi Tykkä, Asiakkuuspäällikkö

LM Tietopalvelut Oy

050 560 8019