11.10.2006

Uusi NÄYTENUMEROPALVELU™ helpottamaan julkaisujen hankintoja

LehtiMarket tarjoaa uuden palvelun julkaisutilausten hankintapäätöksiin

LehtiMarket tarjoaa asiakkailleen lokakuusta 2006 lähtien uuden palvelumallin helpottamaan hankintapäätöksiä julkaisutilauksissa. Palvelun avulla organisaatiot saavat tilattua näytenumeroita julkaisuista sekä painettuna ja elektronisena. Näytenumeropalvelun valikoima kattaa tuhansia julkaisuja ja ovat tilattavissa LehtiMarketin asiakaspalvelusta tai suoraan LibNet®- tilaustenhallintapalvelusta.

”Olemme tehneet pitkäjänteisesti yhteistyötä kustantajien kanssa pystyäksemme tarjoamaan parempaa palvelua julkaisutilausten parissa. Usean vuoden työn jälkeen olemme kyenneet keräämään Näytenumero-ohjelman pariin lukuisia kustantajia ja tuhansia julkaisuja”, kertoo LehtiMarketin asiakaspalvelupäällikkö Sinikka Vehkakoski.

Palvelu kattaa laajan valikoiman aikakauslehtiä, tieteellisiä julkaisuja, sanomalehtiä ja monografioita. Julkaisuvalikoimat kattavat sekä painetut että elektroniset aineistot.

Palvelu on käytössä lokakuussa 2006.

Lisätietoja:

LehtiMarket Oy
Sinikka Vehkakoski
Asiakaspalvelupäällikkö
p. 09–54246640
Sähköposti:


LehtiMarket


LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi