17.3.2006

Uusi palvelu LehtiMarketilta e-lehtien tilaamisen helpottamiseksi

LehtiMarketin asiakaspalvelun tekninen tuki on ryhtynyt keräämään e-lehtien tilausten aktivointiin tarvittavat asiakasnumerot suoraan kustantajilta. Tämän asiakkaan aikaa säästävän palvelun ansiosta asiakkaan ei tarvitse itse etsiä e-lehtien käyttöönottoon tarvittavia asiakasnumeroita.

LehtiMarket hankkii tilatun lehden asiakasnumeron suoraan kustantajalta ja ilmoittaa asiakasnumeron/tilausnumeron sähköpostitse asiakkaalle.

LehtiMarket on myös sopinut useiden kustantajien ja tilaajapalveluiden kanssa e-lehtien tilaamisesta sähköpostitse. LehtiMarket vastaa myös rekisteröitymisistä ja mahdollisista IP osoitteiden päivityksistä.

”Kehitämme jatkuvasti tilausprosessejamme ja sähköisiä palveluitamme, sillä haluamme helpottaa asiakkaidemme tilausrutiineja ja tehostaa palveluiden käyttöä”, kertooLehtiMarketin toimitusjohtaja Janne Järvinen.


LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

Lisää tietoa www.lehtimarket.fi