29.11.2006

Uusi 2.0 versio LibNet® tilaustenhallintapalvelusta julkaistu

Monipuolisempia toimintoja tilaustenhallinnointiin  

LehtiMarket on julkaissut uuden 2.0 version LibNet- tilaustenhallintapalvelusta lokakuussa 2006. Uuteen versioon on kehitetty entistä parempia toimintoja etenkin elektronisten julkaisujen suhteen sekä kattavammat hakuominaisuudet ja käyttäjäystävällisemmän käyttöliittymän. Uudistettu LibNet sisältää myös kehittyneen raportointipalvelun, mahdollisuuden käyttäjäprofiilien muokkaukseen sekä entistä paremman työkalun reklamointiin.
 
Palvelu sisältää myös uuden NÄYTENUMERO™-palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat tilata näytenumeroita kiinnostavista julkaisuista.
 
Elektronisten julkaisujen osalta on palveluun tehty huomattavia parannuksia. Käyttäjät löytävät entistä helpommin kaikki julkaisujen tilausformaatit (painettu, elektroninen ja painettu+elektroninen). Tämän lisäksi palvelussa on saatavilla tiedot e-lehtien käyttöoikeuksista, niiden rekisteröinnistä ja lisensoinnista.
 
LibNet 2.0 palveluun on integroitu myös muita julkaisutietokantoja kuten HelMet tietokanta, Linda, Manda, Fennica, Yhdysvaltain kongressin kirjasto sekä National Library of Medicine.
 
Kokonaan uusi raportointipalvelu tarjoaa palvelun käyttäjille mahdollisuuden ladata eri raportteja julkaisutilauksista suoraan Excel, PDF ja HTML tiedostoina. Toiminnallisuus tehostaa merkittävästi raportoinnin saatavuutta, hankintojen budjetointia sekä raporttien hyödyntämistä kustannuslaskennassa.
 
”LibNet 2.0 versiolla haluamme tarjota asiakkaillemme entistä helpompaa ja tehokkaampaa julkaisutilausten hallinnointia. Kehitämme jatkuvasti LibNet palvelua yhdessä LibNet työryhmän kanssa, joka koostuu Suomen kirjastoalan asiantuntijoista”, sanoo LehtiMarketin toimitusjohtaja Janne Järvinen.
 
LibNet tilaustenhallintapalvelu on käytössä yli 1500:ssa suomalaisessa kirjastossa ja yrityksessä.
 
Lisätietoja:
 
LehtiMarket Oy
Janne Järvinen
Toimitusjohtaja
p. 09–54246600
Sähköposti:
 

LehtiMarket


LehtiMarket on vuonna 1972 perustettu Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Asiakkaitamme ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit sekä kunnat. LehtiMarketin palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa kirjastoissa ja yrityksissä. Palvelumme helpottavat perinteisten julkaisutilausten hallinnointia sekä tehostavat elektronisten julkaisujen, elektronisten aineistojen ja viite- sekä kokotekstitietokantojen käyttöä. LehtiMarketin vahvuus ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, alan tuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. LehtiMarket tarjoaa monipuolisia elektronisia palveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja monipuolisen kokonaispalvelun. Dun & Bradstreet Finland Oy on luokitellut LehtiMarket Oy:n korkeimpaan AAA-luokkaan.

www.lehtimarket.fi