6.11.2009

VTT on valinnut LM Tietopalvelut Summon™–palvelukokonaisuuden toimittajaksi

LM Tietopalvelut ja VTT, ovat sopineet tietoasiantuntijapalveluiden toimituskumppanuudesta. Sopimukseen kuuluu, 1.1.2010 alkaen, LM Tietopalveluiden Pohjoismaissa edustaman Serials Solutionin Summon –palvelun toimitus sekä Summonin ylläpito- ja tukitoiminnot.

Summon™ ylläpidetty palvelu on maailman ensimmäinen kirjastojen käyttöön suunniteltu internet-mittakaavassa toimiva hakupalvelu. Palvelun tekniikka on toimialalla uusi. Summonin kehitystyössä on hyödynnetty laajoja tiedonhaku-käyttäjäkokemustutkimuksia. Summonin kirjastokohtaisesti nimettävän palvelun selkeys ja helppokäyttöisyys auttaa olennaisesti käyttäjiä tiedon haun aloitusvaiheessa. Summon tarjoaa kaikki tiedon lähteet yhdessä hakupaikassa.

Lisätiedot: Markkinointijohtaja Jussi Kettunen. Puh. +358 40 848 9758, Email: etunimi.sukunimi@LMinfo.fi, www.LMinfo.fi


LM Tietopalvelut

LM Tietopalvelut on vuonna 1972 perustettu Pohjoismaiden johtava tietopalveluiden tarjoaja. LM Tietopalveluiden asiakkaita ovat yliopistot, kirjastot, yritysten tietopalvelut, kaupungit ja kunnat. LM Tietopalveiden palvelut tukevat tiedon joustavaa ja kustannustehokasta hallintaa helpottamalla julkaisutilausten hallinnointia ja elektronisten julkaisujen ja aineistojen käyttöä. LM Tietopalvelut on jo vuosia kannattavasti kasvanut perheyritys ja on Dun & Bradstreetin AAA-luottoluokituksen omaava yritys.

www.LMinfo.fi