Kerro tästä kollegallesi!e-Info Boat Show 21.-23.5.2013 – tervetuloa mukaamme matkalle Tukholmaan!

Suosittu e-Tiedon Valtatie on seilaa tänä vuonna merelle! Helsingistä Tukholmaan matkaavalla risteilyaluksella järjestettävä seminaari on hieno tilaisuus tavata sekä suomalaisia että ruotsalaisia kollegoita, kuulla alan uusimmista tuulista sekä tutustua kirjasto- ja tietopalvelualan kiinnostavimpiin caseihin. Tukholmassa vierailemme upeassa Tukholman yliopistokirjastossa.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Lähtö Helsingistä Tukholmaan tiistaina 21.5. klo 17 ja paluu torstaina 23.5. klo 9.55.

Seminaariristeily on maksullinen. Hinta 80€ sisältää risteilyn kahden hengen A-luokan hytissä (hintaan sisältyvät aamiaiset ja illalliset). Yhden hengen hytti on saatavilla lisämaksusta (hytin hinta 130€, mikäli hyttejä on vapaana).

Palautetta vuoden 2012 e-Tiedon Valtatieltä:

“Hienoa, että järjestätte näitä koulutuksia! On todella mielenkiintoista kuulla missä mennään ja mihin suuntaan tuotekehittelyssä ollaan menossa.”

“Aiheet olivat kiinnostavia ja kokonaisuus mielenkiintoinen. Lisäksi saimme kuulla aivan uusia tutkimustuloksia analysoituna. Esitykset olivat sopivan mittaisia ja hyvin jaksotettuja.”

“Kiitos hyvästä seminaarista! Teette arvokasta työtä, kun tarjoatte mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä uusien tuulien haisteluun.”


Tervetuloa mukaan!

LM Tietopalvelut