Zinio - ulkomaalaiset lehdet sähköisesti

LM Tietopalvelut on yksinoikeudella maailman suurimman aikakauslehtikioskin ja e-lehtitietokannan Zinion jälleenmyyjä Pohjois-Euroopassa. 

Zinio on tehty käyttäjiä varten: helppokäyttöinen, moderni käyttöliittymä, erittäin kätevät, mobiililaitteille sopivat sovellukset ja suosituimpien aikakauslehtien helppo saatavuus verkossa ovat nostaneet palvelun käyttäjämäärät huippuunsa lyhyessä ajassa. 

Digitaalista lehtivalikoimaa on helppo käyttää, sillä lehtien hakeminen on nopeaa ja lukemisen lisäksi käyttäjät voivat jakaa ja tallentaa sisältöä.  Zinion avulla voi myös siirtyä joustavasti julkaisusta ja artikkelista toiseen sekä katsoa interaktiivista grafiikkaa, animaatioita ja videoita. Kirjastot voivat tarjota lainaajille Zinio-palvelun avulla tuhansia suosituimpia digitaalisia nimikkeitä ja houkutella näin myös uusia käyttäjiä. 

Ziniosta löytyy yhteensä noin 5500 nimekettä, joiden joukossa ovat esimerkiksi The Economist, Science, Cosmopolitan, Marie Claire, National Geographic, Men’s Health, Hockey News, Apple Magazine, Yachting, Newsweek ja paljon muuta. 

Helsingin HELMET-kirjasto on ottanut Zinio-palvelun käyttöönsä. Lue lisää! 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä