Yleiset kirjastot  

LM Tietopalvelut tarjoaa yleisille kirjastoille ja julkiselle sektorille Julkaisujen välityspalveluita, eKirjapalveluita, eAineistojen käyttö- ja hallinnointipalveluita ja Tietokantapalveluita. Kauttamme voitte hankkia myös sanomalehtien verkkopalvelut ePressin tai PressReader, joiden avulla kirjastonne lehtivalikoimaa on helppoa monipuolistaa entisestään.

Asiakkaanamme teitä palvelevat alan osaavimmat tietopalveluiden ammattilaiset, joilla on alalta pitkä kokemus. Yleisiin kirjastoihin, kirjastokonsortioihin sekä julkisen sektorin hankintayksiköihin keskittyvän tiimimme tavoitatte arkipäivisin klo 8-16.00. Palve­lemme teitä omalla äidinkielellänne.

ERC-tiimi tarjoaa täyden tuen e-aineistojen ja teknisten ratkaisujen käyttöön

ERC- eli Electronic Resources Consulting -tiimimme keskittyy palvelemaan asiakkaitamme elektronisten aineistojen hankinnassa, käytössä ja hallinnoinnissa. Kun olemme kumppaneitanne kaikissa e-aineistoihin ja teknisiin ratkaisuihin liittyvissä asioissa, pystytte keskittymään rauhassa omaan työhönne ja asiakkaisiinne.

Olemme aktiivisesti mukana yleisten kirjastojen kansainvälisissä työryhmissä ja osallistum­me alan muiden toimijoiden kanssa erilaisiin järjestelmä- ja kehityshankkeisiin. Tervetuloa tapaamaan meitä!

Yhteystiedot:

Sähköposti: 

Puh. (09) 5424 6604