Arvot

Arvomme ohjaavat toimintaamme siten, että visiomme toteutuu. Visiomme on olla arvostetuin tietopalvelualan yhteistyökumppani tarjoamalla paikallista ja ammattitaitoista asiakaspalvelua sekä innovatiivisia, tietoaineistojen kustannustehokkaaseen hankintaan ja hallinnointiin kehitettyjä ratkaisuja.

Arvomme ovat:

  • Asiakkaidemme menestys

Haluamme, että asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä. Siksi panostamme kaikissa maissa paikalliseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun, joka työskentelee yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän omalla äidinkielellään. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tukena koko palveluidemme elinkaaren ajan.

  • Jatkuva innovointi ja rohkeus kehittyä

Olemme aina halunneet olla nopeasti kehittyvän tietopalvelualan kehityksen kärjessä. Panostamme paljon tuotekehityksestä ja teknisistä ratkaisuista vastaavaan tiimiimme ja olemme aktiivisesti mukana alan erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa. Monet palveluistamme on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Innovatiivisuus näkyykin asiakkaidemme arjessa ratkaisujen helppokäyttöisyytenä ja kokonaisvaltaisuutena.

  • Perinteet vahvuutena 

LM Tietopalvelut on tänäkin päivänä perheyritys. Sitoudumme pitkäjänteisesti asiakkaisiimme, henkilöstöömme ja muihin yhteistyökumppaneihimme. Henkilöstöllämme on alalta keskimäärin yli kymmenen vuoden kokemus. Paikallinen ja ammattitaitoinen alan osaaminen näkyy myös korkeassa asiakastyytyväisyydessämme.